συναυλία spitfire,crush και marauder !!! (26/11)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

krem13

RetroNuts!
Αντιδράσεις
67
tromaktiko.jpg

Θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου στο Κύτταρο! με τέτοιο line up,τιμή και μέρα,εγώ θα πάω σίγουρα! ποίοι άλλοι θα παρευρεθούν στο ιστορικό αυτό γεγονός;

( μια ερώτηση,κάπως ανόητη,προς τους γνώστες,επειδή δεν έχω ξαναπάει στο Κύτταρο,ψάχνοντας βρήκα φωτογραφίες που το δείχνουν να είναι γεμάτο με τραπεζάκια,ρωτάω λοιπόν,αν πάω μόνος μου θα υπάρξει πρόβλημα; έχει χώρο για άτομα που δεν πηγαίνουν με παρέες; )

το ψηνω ασχημα και η τιμη για τετοια ονοματα ειναι τιποτα

krem13 είπε:
( μια ερώτηση,κάπως ανόητη,προς τους γνώστες,επειδή δεν έχω ξαναπάει στο Κύτταρο,ψάχνοντας βρήκα φωτογραφίες που το δείχνουν να είναι γεμάτο με τραπεζάκια,ρωτάω λοιπόν,αν πάω μόνος μου θα υπάρξει πρόβλημα; έχει χώρο για άτομα που δεν πηγαίνουν με παρέες; )

ε προφανώς θα τα βγάλουν τα τραπεζάκια για μεταλ συναυλία.....

λοιπον στο κυτταρο εχω δει αρκετα live. καλο μαγαζι μεγαλο βλεπεις απο παντου τα τραπεζια φευγουν κ ειναι μεγαλος εννοιεος χωρος. εχει κ εξωστη. απλα τι γινεται με το κυτταρο επειδη ειναι μαγαζι που παιζει εντεχνο κυριος ροκ κ τετοια η ακουστικη του ειναι περιεργη. δηλαδη οτι live εχω δει εκει hardcore metal και αλλα τετοια ο ηχος ηταν χαλια. κριμα. κ ενα ηταν το live της χρονιας το RAISED FIST στο ΑΝ!! αλλα κ αυτο το live θα τα σπαει!!

Ένα σημαντικό κομμάτι της εγχώριας Πρωτοκλασάτης Heavy Metal σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή στο Κυτταρο, με τιμή πραγματικά αστεία.

Νομίζω οτι θα είναι ένα από τα live της χρονιάς και μια ευκαιρία για όσους δεν έχουν δει κάποια από τις μπάντες, να το κάνουν το Σάββατο απολαμβάνοντας ένα πολύ ελκυστικό "πακέτο".

Θα είμαστε εκεί !!! :) :)

Dragon_K. είπε:
Ένα σημαντικό κομμάτι της εγχώριας Πρωτοκλασάτης Heavy Metal σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή στο Κυτταρο, με τιμή πραγματικά αστεία.
Νομίζω οτι θα είναι ένα από τα live της χρονιάς και μια ευκαιρία για όσους δεν έχουν δει κάποια από τις μπάντες, να το κάνουν το Σάββατο απολαμβάνοντας ένα πολύ ελκυστικό "πακέτο".

Θα είμαστε εκεί !!! :) :)
επειδή ακόμα δεν το έχω ψάξει πολύ,μήπως ξέρεις πως βγάζουμε εισιτήρια ;

από κάποιο site ή κατευθείαν στο Κύτταρο πριν τη συναυλία ;

Μέσω Νετ δε νομίζω.

Κατευθείαν στο Κύτταρο.

Πληροφοριακά και για όποιον ενδιαφέρεται, θα υπάρξει πολύ μεγάλο τμήμα πώλησης cd - δίσκων αλλά και t shirt, στον χώρο του live με πολύ καλές τιμές. :) :) :)

Δεν θα μείνει φράγκο δηλαδή :D :D

Dragon_K. είπε:
Πληροφοριακά και για όποιον ενδιαφέρεται, θα υπάρξει πολύ μεγάλο τμήμα πώλησης cd - δίσκων αλλά και t shirt, στον χώρο του live με πολύ καλές τιμές. :) :) :)

Δεν θα μείνει φράγκο δηλαδή :D :D
ωχ όχι! πάλι θα μείνω ταπί :xm: ...

Kαι δεκατετράλεπτο πρόμο video, ENJOY !!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@ Dragon : η διευθυνση δεν ειναι σωστη... Αλλα,δεν πειραζει ηταν ευκαιρια να ακουσω marauder. Θυμαμαι που ειχε γινει και ντορος οταν βγηκε το 1821 για το εξωφυλλο και το θεμα(εμενα μου αρεσε)... Αν και δεν εχω καποιο ολοκληρωμενο αλμπουμ(μονο καποια κομματια) απο τα groups... :thumb:

dragon k. μήπως έχεις καμια πληροφορία από "μέσα" ;

π.χ ποία τραγούδια θα παίξουν,πόση ώρα ο καθένας,τι merchandise θα υπάρχει ( και πιο συγκεκριμένα,για τους spitfire και crush,πέρα από τις επανεκδόσεις σε cd θα έχει και βινύλια; στους marauder θα έχει όλη τη δισκογραφία τους ή μόνο το 1821 ; )

1 μέρα ακόμα :) ...

(δεν ξέρω για σας αλλά εμένα με χαλάει ελαφρώς το line up,θα προτιμούσα στη θέση των marauder τους northwind)

Καμιά "αναφορά" ρε παιδιά ;

επειδή δεν είμαι καλός στη συγγραφή κριτικών (και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω) θα γράψω απλώς μερικές εντυπώσεις/παρατηρήσεις

-όλα τα συγκροτήματα κατά τη γνώμη μου έπαιξαν πολύ καλά και ο ήχος ήταν επίσης μια χαρά αναλογικά με το χώρο ( με εξαίρεση ίσως των spitfire που ήταν πιο δυνατός από ότι χρειαζόταν και είχε και βουητό :xm: ) ,υπήρξε όμως ένα τεχνικό πρόβλημα που καθυστέρησε το παίξιμο των marauder.

-δεν έπρεπε να υπήρχε πώληση δίσκων και cd στο χώρο,καταστράφηκα!ευτυχώς που δεν είχα πολλά χρήματα μαζί μου :D

μερικές ερωτήσεις (προς όσους πήγαν)

-οι crush παρέλειψαν στροφές στα τραγούδια τους; ξέρω ότι οι συνθέσεις τους δεν έχουν πολλούς στίχους αλλά τώρα μου φάνηκαν ακόμα λιγότεροι...

-οι spitfire με ποίο τραγούδι έκλεισαν; ρωτάω γιατί εγώ έφυγα στο τέλος του lady of the night

Πίσω
Μπλουζα