τι χυμός ήταν αυτός;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.555
στην εικόνα παρακάτω βλέπετε μια ΄<<μεταλλική>> συσκευασία χυμού, όμως δεν γνωρίζω τίποτα για αυτόν το χυμό (εταιρεία παραγωγής, ετος κυκλοφορίας).

Προβολή συνημμένου 147070από την εικόνα καταλαβαίνουμε ότι προκειται για χυμό πορτοκάλι και το όνομα είναι Capri-Sun...

Αυτός ο χυμός είχε κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά;

(πηγή http://www.google.gr/url?url=http://www.parapolitika.gr/article/150077/ta-axehasta-snak-ton-90s&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwjgpeHghrnJAhUKwBQKHU-6A0EQFggZMAE&usg=AFQjCNFJrOZgpPIef4umuFg6NXcfMZWhVA)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Betty, δεν ήταν μεταλλική συσκευασία. Απλά ένα πλαστικό σακουλάκι, μεταλιζέ ήταν. ;)

Ο Capri-sonne (όπως θυμάμαι ότι λεγόταν) κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά (τον έπινα περιστασιακά γύρω στα τέλη των 90's and onwards, αλλά πρέπει να χε κυκλοφορήσει στα μεγάλα σουπερμάρκετ αρκετά χρόνια νωρίτερα) αλλά δε διαφημίστηκε, ή τουλάχιστον δε θυμάμαι διαφήμισή του.

Η συσκευασία του ήταν μια πλαστική σακούλα και ένα κολλημένο καλαμάκι, με το οποίο τρυπούσες τη σακούλα στο πάνω μέρος. Ήταν ωραίος χυμός, γιατί δεν έβγαινε μόνο σε απλές γεύσεις (θυμάμαι πορτοκάλι και μήλο), αλλά και με γεύση τροπικά φρούτα, κλπ. Το κακό ήταν ότι ήταν λίγος, σε ml, και σχετικά ακριβός, συγκριτικά με άλλους χυμούς.

ειχε κυκλοφορησει ελλαδα σιγουρα γιατι θυμαμαι να τον αγοραζω στο κυλικειο του σχολειου μαλιστα αυτος που επαιρνα εγω ειχε ενα λιονταρι στην συσκευασια αυτο εδω δηλαδη44517-44517-1.jpg και απο τι θυμαμαι ειναι γερμανικης προελευσης πολυ γευστικος και μου εκανε παντα εντυπωση η συσκευασια του επισης ηταν φθηνος 150 δραχμες αν θυμαμαι καλα

θανος είπε:
ειχε κυκλοφορησει ελλαδα σιγουρα γιατι θυμαμαι να τον αγοραζω στο κυλικειο του σχολειου μαλιστα αυτος που επαιρνα εγω ειχε ενα λιονταρι στην συσκευασια αυτο εδω δηλαδηΠροβολή συνημμένου 147071 και απο τι θυμαμαι ειναι γερμανικης προελευσης πολυ γευστικος και μου εκανε παντα εντυπωση η συσκευασια του επισης ηταν φθηνος 150 δραχμες αν θυμαμαι καλα
Αυτόν έπινα κι εγώ καμιά φορά! Είσαι σίγουρος ότι ήταν τόσο φθηνός; Έχω την εντύπωση πως ήταν σχετικά ακριβός, περίπου στα επίπεδα της αμίτα.

nwntas είπε:
Αυτόν έπινα κι εγώ καμιά φορά! Είσαι σίγουρος ότι ήταν τόσο φθηνός; Έχω την εντύπωση πως ήταν σχετικά ακριβός, περίπου στα επίπεδα της αμίτα.
οχι σιγουρα τοσο τον αγοραζα απο το κυλικειο του σχολειου και θεωρουσα πολυ καλη την τιμη του αλλα τωρα λεμε εποχη 1995-96 ειδικα αν πηγαιναμε εκδρομη ηταν απαραιτητο εφοδιο

Ο χυμος ειναι προιον της Γερμανικης εταιριας Wild Ltd,λανσαριστηκε το 1969

και το ονομα του το πηρε απο το νησι Καπρι.

Στην Αμερικη την διανομη ανελαβε η Kraft Foods το 1981,

ενω στην Ευρωπη (Γαλλια,Αγγλια,Βελγιο και Ιρλανδια) την διανομη ανελαβε η Coca Cola Enterprises.

Πηγη: wikipedia/Capri Sun

Κια μια φωτο με ολες του τις πλευρες.... :)

attachment.php

πηγη φωτο: trademark.markify.com

EDIT

O χυμος υπαρχει ακομα....caprisun.com

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτοί οι χυμοί δεν εισάγονται ακόμα και σήμερα;

Ωραίο, γλυκό νερόπλυμα (το πορτοκάλι), θύμιζε το ''νεκταρ'' πορτοκάλι της Αμίτα στη πράσινη συσκευασία.

Αυτό και τους ριμπένα, τα έπαιρνα σπάνια.

Κι εγώ ρε παιδιά αυτόν με το λιοντάρι είχα πιει πριν μερικά χρόνια. Ακριβός για την ποσότητά του αλλά νόστιμος.

Πίσω
Μπλουζα