Dionisis1979
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 101
Καλησπέρα!
Έχω τρέξει το θέμα και στο amigahellas.gr
Μεταφέρω τα βασικά εδώ:
Προ αμνημονεύτων, μου είχαν αντιγράψει το Sound Tracker, με το οποίο είχα γράψει αρκετά songs.
Πριν χρόνια μετέτρεψα τις δισκέτες σε adf. Δυστυχώς η ST-08 διάβαζε μερικόυς μόνο από τους αρχικούς ήχους. Προφανώς ήταν custom, και δεν έχει σχέση με κάνα-δυο εκδοχές "ST-08" που βρήκα online. Τότε πολύς κόσμος έκανε συλλογές από διάφορους ήχους ή δημιουργούσε και τα δικά του sample! Επειδή η δισκέτα αυτή υπήρχε στην Ελλάδα, ίσως την είχε και κάποιος άλλος... (Έχω στείλει χωρίς τύχη και στο English Amiga Board). Δίνω εδώ τη λίστα των ήχων της δισκέτας μου (θα αναγνωρίσετε ανάμεσά τους πολλά sample από παιχνίδια της Amiga...)
Bassc10
bassc12
Bassgi2
basstom
blood.2
bloodmoney
body.blow
Boot9
boyit
bsdrum5
checkthisout
claps12
clapsd1
clapsd4
cow7
Devestating
Drum37
duck
Emegerncy1
Ha
Hi
Hihorn
horn2
Housedrum1
iron
Kimbassdrum
lazer2
MFC1
money
move-your-body
Mufflezap
oh.yeah
OK
onlychance
ridecymbal3
Rotime
savage.death
short.pompg
String13
strings3
strings7
Synthbass14
synthes1
the.savage
thomasbass
time
uhh2
vertbdrum
vertsnare
where.is.money
woorgh
yeah2
Έχω τρέξει το θέμα και στο amigahellas.gr
Μεταφέρω τα βασικά εδώ:
Προ αμνημονεύτων, μου είχαν αντιγράψει το Sound Tracker, με το οποίο είχα γράψει αρκετά songs.
Πριν χρόνια μετέτρεψα τις δισκέτες σε adf. Δυστυχώς η ST-08 διάβαζε μερικόυς μόνο από τους αρχικούς ήχους. Προφανώς ήταν custom, και δεν έχει σχέση με κάνα-δυο εκδοχές "ST-08" που βρήκα online. Τότε πολύς κόσμος έκανε συλλογές από διάφορους ήχους ή δημιουργούσε και τα δικά του sample! Επειδή η δισκέτα αυτή υπήρχε στην Ελλάδα, ίσως την είχε και κάποιος άλλος... (Έχω στείλει χωρίς τύχη και στο English Amiga Board). Δίνω εδώ τη λίστα των ήχων της δισκέτας μου (θα αναγνωρίσετε ανάμεσά τους πολλά sample από παιχνίδια της Amiga...)
Bassc10
bassc12
Bassgi2
basstom
blood.2
bloodmoney
body.blow
Boot9
boyit
bsdrum5
checkthisout
claps12