ψαχνω το "Μια φορα κι εναν καιρο Η Ζωη με τη παλια μεταγλωτισση

Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους!
Αναζητώ την παλιά ελληνική μεταγλωττισμένη εισαγωγή της σειράς «Μια φορά κι έναν καιρό... η Ζωή» όπως είχε προβληθεί στην ΕΡΤ τη δεκαετία του '80.
Αν κάποιος την έχει αποθηκευμένη ή γνωρίζει πού μπορώ να τη βρω (σε βίντεο ή έστω σε κασέτα), θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη βοήθειά του!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!
Έριξα ήδη μια προσεκτική ματιά στους κανονισμούς.

Και τους στιχους αν θυμαται καποιος να μου γραψει μου κανει το ιδιο!!

Και τους στιχους αν θυμαται καποιος να μου γραψει μου κανει το ιδιο!!

Στιχους δεν θυμαμαι, μονο το επαναλαμβανομενο "La vie" στο ρεφραιν. Η σειρα ηταν θαυμασια και δικαιως θελεις να την ξαναδεις.

Πριν λιγο καιρο που κοιταξα στο ΥΤ, υπαρχει επισημο καναλι (υποθετω) της σειρας με τα πρωτοτυπα επεισοδια στα γαλλικα ανεβασμενα. Δεν ειναι αυτο που ζητας αλλα κατι ειναι κι αυτο (ειδικα αν θες να ξανακουσεις το "la vie")

Πριν λιγο καιρο που κοιταξα στο ΥΤ, υπαρχει επισημο καναλι (υποθετω) της σειρας με τα πρωτοτυπα επεισοδια στα γαλλικα ανεβασμενα. Δεν ειναι αυτο που ζητας αλλα κατι ειναι κι αυτο (ειδικα αν θες να ξανακουσεις το "la vie")
Έχω χαραγμενο στη μνημη μου τη παλια μεταγλωτισση, με τον Σοφοκλή Πέππα, τον Γιώργο Βασιλείου, τον Τάσο Κωστή... το τραγουδι το θυμάμαι στα Ελληνικα . το Γαλλικο πάντως το γνωρίζω και τα επεισόδια που αναφέρεται

Έχω χαραγμενο στη μνημη μου τη παλια μεταγλωτισση, με τον Σοφοκλή Πέππα, τον Γιώργο Βασιλείου, τον Τάσο Κωστή... το τραγουδι το θυμάμαι στα Ελληνικα . το Γαλλικο πάντως το γνωρίζω και τα επεισόδια που αναφέρεται

Επειδή λοιπόν απο ότι κατάλαβα ζητάτε την παλιά σειρά (και όχι την μουσική) με την ελληνική παλιά μεταγλώττιση που πρόβαλε η ΕΡΤ και που τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στην ΕΡΤ και στους δημιουργούς τις θρυλικής σειράς κινούμενων σχεδίων, το παρών thread έγινε αναφορά στους Διαχειριστές και πολύ πιθανόν να κλειδωθεί ή να διαγράφει οποιοδήποτε πληροφορία δοθεί για την ανεύρεση αυτής της σειράς κινούμενων σχεδίων.

Μπορεί να μην υπάρχει τώρα κάποια πληροφορία για την ανεύρεση της συγκεκριμένης copyrighted σειράς κινούμενων σχεδίων αλλά πολύ πιθανόν όταν ξεχαστεί αυτό το thread (μετά απο κάποιο διάστημα) με μια αναζήτηση κάποιος να βρεθεί ξανά σε αυτό το θέμα και να αναφέρει κάποιο Link ή κάποιο κανάλι στο ΥΤ στο οποίο έχει τα επεισόδια. Για αυτό και η αναφορά στους Διαχειριστές.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι είστε σε ένα φόρουμ που έχει φιλικές σχέσεις με την ΕΡΤ και σέβεται απολυτά την πνευματική ιδιοκτησία.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα