S Shock Retired Admin Joined 13 Ιουν 2006 Μηνύματα 5.315 Αντιδράσεις 236 21 Ιουν 2011 #1 Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Ars για τα 20 χρόνια παιχνιδιών τύπου Sims. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό και πρέπει να το διαβάσουν οι "hardcore" gamers για να δουν τι χάνουν
Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Ars για τα 20 χρόνια παιχνιδιών τύπου Sims. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό και πρέπει να το διαβάσουν οι "hardcore" gamers για να δουν τι χάνουν
Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.107 Αντιδράσεις 4.532 21 Ιουν 2011 #2 Aν και ψαρωνα με τις προοπτικες του παιχνιδιου που διαβαζα στα τοτε reviews ,τα γραφικα του ποτε δεν με τραβηξαν.
Aν και ψαρωνα με τις προοπτικες του παιχνιδιου που διαβαζα στα τοτε reviews ,τα γραφικα του ποτε δεν με τραβηξαν.
Maddog Immense Cult RetroFigure Joined 10 Νοέ 2006 Μηνύματα 4.887 Αντιδράσεις 149 21 Ιουν 2011 #3 Το Sim City με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που το είδα στο PC ενός φίλου τότε. Δυστυχώς το παιχνίδι αποδείχτηκε πολύ hardcore τελικά (ή εγώ πολύ ατζαμής!), ποτέ δεν κατάφερα να φτιάξω μια πόλη της προκοπής. :xm:
Το Sim City με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που το είδα στο PC ενός φίλου τότε. Δυστυχώς το παιχνίδι αποδείχτηκε πολύ hardcore τελικά (ή εγώ πολύ ατζαμής!), ποτέ δεν κατάφερα να φτιάξω μια πόλη της προκοπής. :xm: