360 Ban Waves

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Kαι εκει που ξυπνησα για να δω λιγο το Halo3 beta (εντυπωσεις αυριο με την αυγουλα) που κατεβαζα απο το βραδυ ΤΣΟΥΠ...ΠΑΝΙΚΟΣ

Η MS βγηκε παγανια και ban-αρει απο το Live κονσολες που ΘΕΩΡΕΙ μονταρισμενες!!

Η πλακα ειναι οτι ban-αρει και νομιμες κονσολες και πολλοι με πειραγμενες δεν εχουν προβλημα!!!

Ειδομεν...

Ban-αρει!!!Δηλαδή?τα κλειδώνει δεν παίζουν τι ακριβώς?

Σαν πολύ δεν μας τα έπρηξε η MS?...ασχολείται τώρα με τα παιδιά το τι κάνουν στο μηχάνημά τους?

Τους απαγορευει να παιζουν online... :(

Oι διευθυντες στην MS ειναι G.T.P.

Αν το αφηναν ως εχει,τον ειχαν παρει αυτο το γυρο (οχι τον χοιρινο,I mean the console war round ;) )...τωρα ποιος ξερει...

Οι GRM κατοχοι ας μην μπουμε Live μεχρι να ξεθολωσει το τοπιο (τροπος detection,pattern ban-αρισματος κτλ)

akmakas είπε:
Ban-αρει!!!Δηλαδή?τα κλειδώνει δεν παίζουν τι ακριβώς?Σαν πολύ δεν μας τα έπρηξε η MS?...ασχολείται τώρα με τα παιδιά το τι κάνουν στο μηχάνημά τους?
Τους;;;;;

Δεν έχει EULA το 360; γιατί το 1 είχε μια ωραία EULA που αν δεν συμφωνούσες με τους όρους κάλεστα γύριζες το μηχάνημα πίσω. Κοινώς εσύ αγοράζεις τον "υπολογιστή" αλλά το software/firmware δεν σου ανήκει. Είναι κάτι σαν τους φορητούς υπολογιστές. Δεν συμφωνείς; τον γυρίζεις πίσω.

Να το βάλουν στον Κ@λο τους....

Δεν παμε καλα...τωρα σας επιασε ο πονος για την αδικια ? δεν το ξερετε οταν αγοραζετε τα προιοντα αυτα ?

Απο την αλλη και γιατι να μην σας banαρει η Μ$ ? δικαιωμα της ειναι - και προσπαθει να παρει πισω κατι απο τα εκατομυρια ευρω που χανει απο κατι moders σαν και εσας.

Οι moders είναι μεγάλο κομμάτι της κοινότητας όμως και υπέυθυνοι για επιπρόσθετες πωλήσεις μηχανημάτων .... :D

(.... τα καλά δεν τα βλέπει κανείς σε αυτό τον κόσμο τελικά :P )

telamonas.stokos είπε:
Δεν παμε καλα...τωρα σας επιασε ο πονος για την αδικια ? δεν το ξερετε οταν αγοραζετε τα προιοντα αυτα ?
Απο την αλλη και γιατι να μην σας banαρει η Μ$ ? δικαιωμα της ειναι - και προσπαθει να παρει πισω κατι απο τα εκατομυρια ευρω που χανει απο κατι moders σαν και εσας.
Το εσάς δεν το κατάλαβα...Παιχιδομηχανή δεν έχω αγοράσει ποτέ πλήν μια το 1979..Οι μοναδικές κονσόλες που θα έπερνα είναι οι ρετρό του 80!!! :cool:

Το "Εσας" πηγαινε σε οποιον modαρει προιοντα της M$ και νομιζει οτι θα την βγαλει καθαρη γιατι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι τοοοοσοοο καλη που τους αγαπαει ολους.....και τωρα του κακοφαινεται που (κανει πως) κυνηγαει τους "παρανομους".... και εγω εχω modded Cube αλλα αν αυριο με κυνηγαγε η Nintendo δεν θα επρεπε να παραξενευτω.

Eγω παντως ειμαι ακομα online...

O θειος Bill μαλλον με συμπαθει! :D

(Βρε μπας και εχεις και συ μετοχες της Μ$ - ειναι της μοδας τελευταια...)

Οχι αφου το λεει ειναι ανιψιος του.:biglaugh:

Παντως για την ιστορια απο ολες τις κονσολες που εχω και τις εχω σχεδον ολες (συγχρονες και μεγαλα ονοματα μιλαω :D ) οι μονες που εχω ψαχτει για να παιξω copy ειναι το ονειροκουτι της Sega και το PSP της ακατανομαστης.:rolleyes:

Και όταν μπορέσεις και το PS3 να υποθέσω ;)

Mπα για να φανταστεις και το PS2 που ειχα τοσο καιρο δεν το ειχα τσιπαρει και ο λογος χρονος για πολυ gaming δεν υπαρχει οποτε ειμαι επιλεκτικος και εχω και οriginal παιχνιδια.

Οσο για το PSP και το DREAMCAST τα πηρα μεταχειρισμενα και ετοιμα για κολπακια οποτε γλυκαθηκα και υποκειψα ,(κανεις δεν ειναι τελειος :rolleyes: ).

Τιποτα εννουσα το Βοοt cd της utopia που μου το εδωσε δωρο το μαγαζι μαζι με το μηχανημα και δωστου emu και snes και mame και mega drive και συνδεση στο Νετ και δεν θυμαμαι και εγω τι αλλο. :cool:

Το Βοοt cd της utopia δεν ήταν κολπάκι!Ήταν κολπάρα! :thumb: :thumb:

LOL Tallman δεν μου έμεινε άντερο :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα