3D μοντέλο Tomahawk joystick

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Αντιδράσεις
213
Ένας φίλος και κατά 50% συμπατριώτης μας στο English Amiga Board έχει πολύ ταλέντο στη δημιουργία 3D μοντέλων, και του αρέσει να χρησιμοποιεί ως έμπνευση αντικείμενα Amiga. Τον έπεισα λοιπόν να φτιάξει ένα για το περίφημο Ελληνικό Tomahawk joystick. Αφού τον προμήθευσα με πάρα πολλές φωτογραφίες από κάθε γωνία, μας έδωσε το πραγματικά εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα:

Για να το δείτε σε πλήρες μέγεθος (3360x2100!), πατήστε πάνω στην εικόνα και στη συνέχεια πάνω στο link "Full Size". Επειδή έχει διάφανο background (ώστε να μπορεί να βάλει ο καθένας ό,τι θέλει, έτσι το ζήτησα) μπορεί να νομίσετε ότι η εικόνα δεν φόρτωσε, θα χρειαστεί να σκρολάρετε αρκετά για να τη βρείτε.

Άλλες δημιουργίες του ίδιου στο http://andreas.blazer.nu/wallpapers.php .

Ωχ... θεός!!! Μπλουζάκι πάραυτα...

Ωραίο το κλασικό Tomahawk και ακόμα πιο όμορφο το μοντέλο. Δεν ξεχωρίζει απο το πραγματικό. Για κάνα Turiccan όμως με βολεύει καλύτερα ένα με δύο πλήκτρα. Που να κάνεις τα ακροβατικά για να πατάς το space bar κάθε λίγο.

Νομίζω πάει για Wallpaper!

Ψιλα γραμματα αυτα που θα πω (αλλωστε ειμαι ασχετος απο 3d art) προσωπικα ομως θα προτιμουσα τη μπαλα του τζόιστικ να την εκανε καπως θολη και λερωμένη, και οχι τόσο 'τέλεια' και γυαλιστερή :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Shock είπε:
Νομίζω πάει για Wallpaper!
Εγώ έκανα wallpaper συνδυάζοντας δύο εικόνες του:

desktop.jpg

Πίσω
Μπλουζα