3D sequels !

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
1.163
Την δεκαετία του 80, έγιναν πολύ της μόδας οι ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ταινίες (3D).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πολλά sequels (κυρίως το #3) να γυρίζονται σε 3D !

Ενδεικτικά αναφέρω :

FRIDAY THE 13TH, part 3D

AMYTIVILLE, part 3D

JAWS, part 3D

Χρειάζονταν εκείνα τα γυαλιά που έγραψες ή ειδικό κινηματογράφο; Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον και τα δύο ε;

Είχα δε μια τέτοια προβολή αλλά δεν ήταν ταινία, και δεν ήταν μόνο οι 2πλές και 3πλές κάμερες που έδειναν το θέαμα, στην Disneyland. Αγάπη μου συρίκνωσα το κοινό λεγόταν αν δε κάνω λάθος.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το θέαμα.

shock είπε:
Χρειάζονταν εκείνα τα γυαλιά που έγραψες ή ειδικό κινηματογράφο;
Αν δεν απατώμαι, μόνο ειδικά γυαλιά.

Υπήρχε πάντα και μια έκδοση της ταινίας, που δεν χρειαζόταν ειδικά γυαλιά, και προσωμείωνε (σε 2 διαστάσεις πάντα) ένα ψευτο-3D !

shock είπε:
Είχα δε μια τέτοια προβολή αλλά δεν ήταν ταινία, και δεν ήταν μόνο οι 2πλές και 3πλές κάμερες που έδειναν το θέαμα, στην Disneyland. Αγάπη μου συρίκνωσα το κοινό λεγόταν αν δε κάνω λάθος. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το θέαμα.
Το έχω δει και εγώ. Όντως εκλπηκτικό.

Καμία σχέση με το 3D των 80's !

Και ένα scanάρισμα, αφιερωμένο εξαιρετικά στον φίλο SHOCK :

3D Glasses, από την συλλογή μου !!!

79305%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B72.gif

Το πράσινο και το μπλε, είναι από τα εγκαίνια του STAR CHANNEL,

όταν έπαιζε 3D φιλμάκια.

Τα δύο επόμενα είναι από βιντεοκασσέτες 3D.

Το τελευταίο είναι από κόμικ 3D.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τώρα με βάζεις σε πειρασμό βρε exetlaios......... :D

Αμάν πια και έλεγα που τα βρήκε!!!!

exe1zf2.jpg

Δεν πιστεύω να έχεις και άλλα retro γυαλια!!!!!:biglaugh: :biglaugh:

Βρε συ !

Σαν τον ΡΟΜΠΙΝ με έκανες !!! :biglaugh: :biglaugh:

χα χα χα !

Ωραία γυαλάκια...Έχω και εγώ κανένα δυό ζευγάρια...Αλήθεια που νανε τώρα?

Με αυτά τα γυαλία είδα ταινία μια και μοναδική φορά. Στο σινεμά το Ghosts of the abyss. Δεν είναι retro (95 και) αλλά αλλού θέλω να καταλήξω. Σχεδόν κόντεψα να τυφλωθώ με αυτά τα γυαλία. Μου πήρε μερικές ημέρες να συνέλθουν τα μάτια μου και να σταματήσουν να πονάνε. Απο τότε ούτε να τα ξαναδώ αυτά τα γυαλιά.

Λίγο άσχετο αλλά μ'αυτά τα γυαλιά έπαιζα Mortal Kombat 1 στην Amiga.. Είχε πλάκα γιατί μεγένθυνε τις αντιθέσεις...

Exetlaio αυτα τα γυαλια τα ειχα παρει και εγω ,του ΣΤΑΡ, απο εβδομαδιαιο τηλεοπτικο περιοδικο ,τι να λεμε τωρα χρονια μπροστα το ΣΤΑΡ και οι αλλοι παλευουν ακομα με HI-DEF εκμπομπες.

AARDVARK είπε:
Exetlaio αυτα τα γυαλια τα ειχα παρει και εγω ,του ΣΤΑΡ, απο εβδομαδιαιο τηλεοπτικο περιοδικο ,τι να λεμε τωρα χρονια μπροστα το ΣΤΑΡ και οι αλλοι παλευουν ακομα με HI-DEF εκμπομπες.
Ρετρό τηλεοπτική persona : ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ !

:polyvolo::behead: :bash: :nono:

Αν είχε κι άλλα θα τα έβαζα

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

shock είπε:
:polyvolo::behead: :bash: :nono:
Αν είχε κι άλλα θα τα έβαζα

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Μα δεν τον σχολίασα τον κυρ-Νίκο !

Απλώς είπα ότι είναι ρετρό !

( να υποθέσω ότι δεν τον συμπαθείς ιδιαίτερα ;;; )

Αν σχολιάσω θα διαλύσω το thread. Αν και νομίζω ότι τον έχω πιάσει στο πληκτρολόγιο μου σε άλλο μήνυμα εδώ κοντά.

Toν ΜΑΣΤ αν τον δουμε καθαρα σαν επαγγελματια στον χωρο της τηλεορασης ηταν πρωτοπορος στον χωρο του και δεν υπαρχει ανθρωπος στα ΜΜΕ οσο παλιος και να ειναι που να μην τον παραδεχεται σαν δασκαλο.Δεν υπαρχει ατομο στην Ελλαδα που να γνωριζει την τηλεοραση τοσο καλα.Εχει περασει και δημιουργησει ολα τα μεγαλα καναλια.Τωρα για το γνωστο θεμα με τις συνεντευξεις των νεαρων γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορουσε να κανει αλλιως και τον αναγκασαν να κανει την δουλεια του.

Ο Νίκος ο Μαστοράκης από ότι νομίζω έζησε Αμερική και ασχολήθηκε με διάφορα οπότε είχε πολλές γνώσεις επάνω στο θέμα!

Σκηνοθέτησε και ταινίες μην το ξεχνάμε!

akmakas είπε:
Ο Νίκος ο Μαστοράκης από ότι νομίζω έζησε Αμερική και ασχολήθηκε με διάφορα οπότε είχε πολλές γνώσεις επάνω στο θέμα!Σκηνοθέτησε και ταινίες μην το ξεχνάμε!
Έχει κάνει και το εκπληκτικό :

THE DEVIL IN MYKONOS !

( με τον Νίκο Τσαχιρίδη σε ρόλο βοσκού,

σε ...εμ... τρυφερές στιγμές με ένα κατσίκι ! )

aIsland5.JPG

island10.jpg

Χα χα exetlaios αχ ωχ χα χα η κοιλιά μου πάλι!!

Είσαι και πολύ σινεφιλ!!!

Να και τα δικά μου τρισδιάστατα γυαλιά:

3dre3.jpg
3dre3.jpg

:D

Ψευδο3D γυαλια ειχαν περiληφθει και στο περιοδικο Rom

romin4.jpg
(του ΔΟΛ κι αυτο,αν και το <<σταματησαν>> γρηγορα)

στο τευχος οπου ειχε ως θεμα τον pathfinder και <3D>(στερεοσκοπικες δεν λεγονται BTW ????) φωτογραφιες απο την επιφανεια του Αρη μερικες στο περιοδικο αλλα και μεσα στο cd ......

To 3D κανει δυναμικο comeback ,ολο και περισσοτερες παραγωγες γυριζονται και πολλοι απο εσας θα εχετε επισκεφτει τα Village Και την τεχνολογια "Real D".

Εμεις στην Ελλαδα το 3D το γνωρισαμε αρκετα νωριτερα απο τους υπολοιπους ευρωπαιους μεσω του Star Channel. :D

Ta γυαλακια μου (Star channel) προσφορα απο τηλεοπτικο περιοδικο μεσα 90ς. ;)

picture.php

Πίσω
Μπλουζα