Θεία Λένα
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 4.717
Γεια σας φίλοι! Έχω κάποιο καιρό να γράψω αλλά συμπτωματικά σήμερα είχα τη διάθεση να μπω να δω τι γίνεστε. Και τι συνειδητοποιώ ; Πως σήμερα έχω τα ρετρογενέθλια μου και κλείνω 7 χρόνια! Ότι και τελείωσα την πρώτη δημοτικού. Ασφαλώς σήμερα από άλλη σύμπτωση είναι κι η επέτειος απ τη χούντα. Κι αν η χούντα χούντα ήταν και πέρασε, η Καραπιπερίμ είναι ακόμα εδώ!! Αλλά τι λέω; Η Καραπιπερίμ πέθανε, ζήτω η Θεία Λένα !!
Να είμαστε λοιπόν καλά, σε τόσα κι άλλα τόσα χρόνια, να τα λέμε και να τα θυμόμαστε. Κι αν είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, νερό κι αλάτι. Άλλωστε θα πούμε κι άλλες, τι στην ευχή, ζωντανοί άνθρωποι είμαστε! Χαιρετισμούς σε όλους και σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κρατάτε όλα αυτά τα χρόνια.
Να είμαστε λοιπόν καλά, σε τόσα κι άλλα τόσα χρόνια, να τα λέμε και να τα θυμόμαστε. Κι αν είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, νερό κι αλάτι. Άλλωστε θα πούμε κι άλλες, τι στην ευχή, ζωντανοί άνθρωποι είμαστε! Χαιρετισμούς σε όλους και σας ευχαριστώ για την παρέα που μου κρατάτε όλα αυτά τα χρόνια.