8-Bit Generation: Playing the Revolution [Documentary]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Ντοκυμαντερ 5 ωριαιων επεισοδιων με συνεντευξεις πρωταγωνιστων της 8bit era οπως:

Ralph Baer, Al Acorn, Nolan Bushnell, Eugene Jarvis, Steve Russell , Howard Scott Warshaw, Jeff Minter, David Crane και Jack Tramiel.

Η ημερομηνια κυκλοφοριας δεν εχει ακομα ανακοινωθει

Παρακολουθηστε 2 trailer

http://www.youtube.com/watch?v=_mnMRAcKDMw

http://www.youtube.com/watch?v=85qfFb0HXAY

Πηγη

Με πετυχες σε φαση Μicromen και Pirates οf silcon Valey,οταν παιχτει σφυρα. :thumb:

Περιμένω πως και πως. Τι μυαλά....

Είμαι σίγουρος ότι ο Ralph Baer στα ογδονταφεύγα του έχει περισσότερο IQ από μένα όταν ήμουν στην εφηβεία.

Θα τα δω φυσικά όταν κυκλοφορήσουν...η ιστορία των υπολογιστών σε λίγες ώρες βίντεο!

(πωπω...παραγέρασε ο τράμιελ..._

Shock είπε:
Περιμένω πως και πως. Τι μυαλά....Είμαι σίγουρος ότι ο Ralph Baer στα ογδονταφεύγα του έχει περισσότερο IQ από μένα όταν ήμουν στην εφηβεία.
Θες να πεις ότι στην εφηβεία υπάρχει IQ στα αρσενικά; Δεν νομίζω...αργότερα πήζει το μυαλό :P

On topic: φαίνεται πολλά υποσχόμενο, πιθανώς must see θα είναι!

Μακάρι να κυκλοφορήσει κανονικά. Φαίνεται προσεγμένη παραγωγή.

Maddog είπε:
Θες να πεις ότι στην εφηβεία υπάρχει IQ στα αρσενικά; Δεν νομίζω...αργότερα πήζει το μυαλό :P
ΛΟΛ σωστό κι αυτό

Άσχετο:

Κάθε φορά που βλέπω τον πρώτο Pet σαν κι αυτόν του video σκέφτομαι πόσο τσίπης ήταν ο Tramiel που έβαλε ένα άσχετο πληκτρολόγιο μόνο και μόνο γιατί υπήρχε και έπρεπε να φύγει από τις αποθήκες του.

Αν ήταν μπακάλης θα είχε ψοφήσει πολύ κόσμο :)

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι μπακάληδες, αλλά ευτυχώς είμαστε ακόμα ζωντανοί! :D

Ομοίως με το σασί του Falcon!

Αφού είχε έτοιμα από τη σειρά ST, γιατί να αυξήσει το κόστος για να φτιάξει καινούργια;

DINO είπε:
Αφού είχε έτοιμα από τη σειρά ST, γιατί να αυξήσει το κόστος για να φτιάξει καινούργια;
139100-commodore2001pet.jpg

Μόνο εγώ βλέπω το χάλι? :)

Το φοβερό είναι πάντως ότι και στον Pet όπως σε όλες τους υπολογιστές που "έφτιαξε" έδωσε μικρό χρονικό περιθώριο γιατί πίστευε ότι οι μηχανικοί του είναι τεμπέληδες και τον κοροϊδεύουν!

Έξι μήνες ήταν ο χρόνος που έδωσε για τον Pet ίσως τον πρώτο desktop υπολογιστή!! Λες και το είχαν ξανακάνει οι άνθρωποι και αυτό θα ήταν upgrade!

Το ίδιο παίχτηκε και στον 64άρη που φάγανε ανθρωπομήνες για να χωρέσουν τη νέα motherboard στο κουτί του Vic-20 αλλά ήταν τόσο στενόμυαλος που δεν καταλάβαινε ότι θα του ερχόταν πιο φθηνά αν έφτιαχναν καινούρια!!

Όλα αυτά από το βιβλίο με την ιστορία της Commodore που ξαναέχουμε σχολιάσει εδώ μέσα.

Καλός και άγιος αλλά τσιγκούνης και με εμμονές.

Του βγήκε το όνομα, ειδικά του Tramiel. Πως να δώσει ο άνθρωπος φθηνό υπολογιστή στον λαό, εάν έπρεπε να πληρώνει για κάθε κομμάτι του R&D έξοδα!! :-)

Φαίνεται καλογυρισμένο. Περιμένω εναγωνίως...

Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Αναμένω και εγώ με αγωνία, τέτοια πράγματα δεν κυκλοφορούν και κάθε μέρα...

εχει κανεις τιποτα νεοτερο πανω σε αυτο???

εχει εξαφανιστει απο παντου !

τι εγινε το εφαγαν τα συμφεροντα?

Παιδια εβαλα νεα video στο πρωτιο ποστ διοτι αυτα που ειχα ανεβασει καταργηθηκαν. Δειτε τα!

Απο οτι διαβαζω το ντοκυμαντερ θα κυκλοφορησει μαλλον το Φλεβαρη!

Με χαλασε καπως που δεν εχει limited edition DVD. BD δεν εχω και δεν σκοπευω να παρω.

Θα ηθελα πολυ να παρω το limited edition με τα πολλα extra και το δωρακι εκπληξη, αλλα αν δεν μπορω να δω τα ιδια τα ντοκυμαντερ, να τα βρασω...

Πίσω
Μπλουζα