Aναζήτηση ''μικρής τραγουδίστριας'' [Τζωρτζίνα]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.555
Αναφέρομαι στην μκρή τραγουδίστρια Τζωρτζίνα που εμφανιζόταν κατά τη δεκαετία του 90 και απευθυνόταν σε μικρές ηλικίες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάποιο τραγούδι της...

Καμιά πληροφορία υπάρχει?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μήπως λέω μήπως πρόκειται για τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου,η οποία είναι κόρη της Τάμμυ ("Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι") και έγινε περισσότερο γνωστή από το περσινό κομμάτι της Angel με τον Alex Leon,αλλά κυρίως από τη συμμετοχή της στο "The Voice"???Αυτή η Τζωρτζίνα που λες,θυμάσαι τι τραγούδια είχε?????

thebest20 είπε:
Μήπως λέω μήπως πρόκειται για τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου,η οποία είναι κόρη της Τάμμυ ("Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι") και έγινε περισσότερο γνωστή από το περσινό κομμάτι της Angel με τον Alex Leon,αλλά κυρίως από τη συμμετοχή της στο "The Voice"???Αυτή η Τζωρτζίνα που λες,θυμάσαι τι τραγούδια είχε?????
Θυμάμαι ότι το κορίτσι που αναφέρω είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της παιδικής σειράς της κρατικής τηλεόρασης ''Τα πιτσιρίκια'' (1995-1996)...

Η Τζωρτζίνα είναι το 1983, το κορίτσι που λες,τότε ήταν γύρω στα 12-13?Σου βάζω και ένα video της Τζωρτζίνας όπως είναι σήμερα

Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου είναι γύρω στα 35-36 σήμερα, άρα αποκλείεται να είναι η ίδια το 1983. Επειδή οι γονείς της μένουν στη γειτονιά μου, ξέρω την ηλικία της

30 δήλωσε όταν πήγε στο The Voice.Και από fans 1983 ξέρω!!!

Αλλά η Τάμμυ λέει αυτό σε link που βρήκα

«Ήθελα να κάνω οικογένεια... σταμάτησα τον Οκτώβριο του 1978 και δύο μήνες μετά έμεινα έγκυος στην κόρη μου, την Τζωρτζίνα. Από τότε είχα πολλές προτάσεις για να ξανατραγουδήσω, αλλά είμαι άνθρωπος πολύ σαφής:

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/Eurovision/story/245348/eurovision-2013-i-tzortzina-kai-i-diasimi-mama-tis#ixzz33WEsBrUm

Οπότε λογικά είναι γύρω στα 35,το 1979 ,όπως λες!!!!!!Άρα δεν παίζει να είναι αυτή που ψάχνουμε!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Το αγόρι με το τζιν,μ'έχει φέρει στο αμήν",αυτό το θυμάμαι κάπως.Λογικά ναι αυτή θα είναι,άρα και ετεροθαλής αδερφή του Γιώργου Αλκαίου.

Πίσω
Μπλουζα