Aν εχεις τυχη διαβαινε

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.062
Ακριβως διπλα στο χωριο μου υπαρχει μια κομωπολη.Σε ενα απο τα 3 βιβλιοπωλεια που εχει παρηγγηλα το τελευταιο βιβλιο του αγαπημενου μου stephen king σκοταδι βαθυ,διχως αστρα.Το συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο ειναι ενα μικρο μαγαζι πολυ παλιο με μια αποθηκη πισω που εχει τα περισσοτερα πραγματα.Το βιβλιοπωλειο αυτο λοιπον το εχει ενας ηλικειωμενος 70 χρονων αυτος χειριζεται τα παντα αλλα το μαγαζι στην ουσια ειναι της γυναικας του και υπαρχει ακομα επειδη αυτη θελει μια τριετια για να βγει στην συνταξη.Το προτιμω γιατι εχει πολλες ακρες και οτι παραγγηλω με το φερνει σε χρονο μηδεν που λεει ο λογος.Το μαγαζι προωριζοταν για τον γιο του ηλικειωμενου και ωσο καιρο ηταν και εκεινος στο μαγαζι εφερνε και κονσολες και παιχνιδια και γενικα πολλα και διαφορα ωσον αφορα τα videogames.Oταν ο γιος βαρεθηκε αποφασισε να φυγει απο την ελλαδα και πηγε στη γερμανια εδω και αρκετα χρονια και ο ηλικειωμενος επειδη δεν ειχε ιδεα και λογικο ειναι παρατησε τα videogames και ασχοληθηκε μονο με τα βιβλια κτλ.

Πριν μια ωρα πηγα να ρωτησω αν ηρθε το βιβλιο και με λεει ο ηλικειωμενος πρεπει να ηρθε δεν ανοιξα ακομα την κουτα και ελα πισω στην αποθηκη να την ανοιξουμε και να δουμε.Επειδη ηξερα τον γιο του εχουμε βαλει πολλα στοιχηματα στα βελακια κατα καιρους εχω παει πολλες φορες στην αποθηκη παλαιοτερα αλλα προσφατα ειχα να παω απο τοτε που εφυγε ο γιος του στην γερμανια.Μπαινοντας στην αποθηκη εβλεπα τον χωρο ενω ανοιγε την κουτα να με δωσει το βιβλιο και το βλεμα μου επεσε σε μια σακουλα σκουπιδιων μαυρη που ηταν σε μια γωνια.Μολις πηρα το βιβλιο τον ρωτησα αν θελει να παρω την σακουλα να την πεταξω τωρα που θα φυγω και με απανταει δεν ειναι για πεταμα εχει καποια πραγματα που περισσεψαν απο το παλιο εμπορευμα και απλα τα κραταει για να μην τα πεταξει και μπορει να ειναι και χαλασμενα αλλα δεν θυμαται καλα.Του ειπα αν μπορω να τα δω και πηγα και τα ειδα.Η σακουλα ειχε 1 Dreamcast με ολα τα καλωδια κτλ αλλα αντι για RF ειχε scart,3 gamepad Dreamcast αυθεντικα συν δυο αυθεντικες VMU ολα σε εξαιρετικη κατασταση.Eπισης ειχε 1 Nintendo 64 με ολα τα καλωδια συν το 4mb expansion pak που χρειαζεται οπωσδηποτε για να παιξει καποιος τα Majora's mask και Donkey kong 64.Eπισης ειχε μεσα τα εξης 4 παιχνιδια Super mario 64,Donkey kong 64,Zelda ocarina of time,Zelda Majora'mask και τελευταια ειχε ενα αυθεντικο Gamepad μαυρο πραγματικα ολοκαινουριο και ενα Rumble pak.Οταν τα ειδα πραγματικα επαθα πλακα και αμεσως ρωτησα τον ηλικειωμενο αν τα πουλαει και οτι δεν με νοιαζη αν ειναι χαλασμενα σκεπτομενως οτι και χαλασμενα να ηταν καποια αποκλειεται να ηταν ολα και αν ειχε και αλλα τετοια.Οταν του το ειπα τα ματια του γερου ελαμψαν(ξεχασα να αναφερω οτι μιλαμε για μεστιγο σπαγγοραμενο χειροτερο και απο τον θειο σκρουτζ και σιγουρα θα σκεφτηκε οτι για να τα θελω θα πρεπει να εχουν καποια αξια)και με ειπε οτι δεν εχει αλλα αυτα εμειναν και να ρωτηση και την γυναικα του αν τα πουλανε.Ηρθε η γυναικα του η και καλα εμπηρη(εδω γελαμε μουχαχαχαχαχαχαχαχα:biglaugh:)για να τα δει και μολις ειδε τι ειχε η σακουλα πηρε ενα υφος χιλιων καρδιναλιων και με λεει με σοβαρο τονο στην φωνη της ''Κατω απο 50 ευρω δεν μπορω να τα δωσω αν τα θες θα δωσεις 50 ευρω και θα τα παρεις να τα ξεφορτωθουμε και μεις αλλα οχι τζαμπα''.Οταν ακουσα την τιμη δεν μπορεσα να συγκρατηθω και με επιασε ενα σπαστικο γελιο:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: και με ρωτησε ειρωνικα να μη με φαινονται πολλα τα 50 ευρω και οτι και χαλασμενα να ειναι θα εχουν καποια αξια λογο παλαιοτητας.Πηρα και γω ενα θλιμενο υφος και με πονος καρδιας(που να ηξερε η γρια και ο γερος:biglaugh:)εβγαλα και της εδωσα 50 ευρω συν τα λεφτα του βιβλιου και καθως εφευγα ακουσα τον γερο να λεει στην γρια''Αυτο ειναι ευκολο μεροκαματο ολα αυτα τιποτα δεν αξιζαν ολα χαλασμενα ειναι και τα ειχαμε για πεταμα και τωρα και τα ξεφορτωθηκαμε και λεφτα πηραμε'' και αρχισαν να κρυφογελανε.Φυσικα εμενα ουτε που ενοιαζε αυτο και αμεσως πηγα στο σπιτι να τα δοκιμασω.

Δοκιμασα τα παντα και το Dreamcast και το N64 και τα παιχνιδια και τα χειρηστηρια και το Rumple pak γενικα τα παντα και ολα μα ολα λειτουργουν αψογα.οι κονσολες ειναι σε αριστη κατασταση οπως τα χειρηστηρια και γενικα τα παντα.Ειδικα το χειρηστηριο του N64 ειναι ολοκαινουριο.Σκεπτομενος τους γερους που νομιζαν οτι με κοροιδεψαν με επιασε ενα τρομερο γελιο:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: και ακομα γελαω.Φυσικα εχω και Dreamcast και N64 αλλα με 50 ευρω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να βρω αυτα που πηρα απο καποιον gamer που θα τα πουλουσε.Θα τα παω αυτα στης κοπελας μου το σπιτι που εχω και ενα playstation και ενα gamecube και θα παιζουμε και μαυτα.

Γιαυτο οπως λεει και ο λαος αν εχεις τυχη διαβαινε :D :D:D:D:D:D

Προβολή συνημμένου 44780Προβολή συνημμένου 44781Προβολή συνημμένου 44782Προβολή συνημμένου 44783

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλη φαση διοτι τα κονσολια πηγαν σε εναν hardcore gamer που θα τα εκτιμησει και οχι σε κανα θλιβερο εμπορακο.

Σε βρηκαν, δεν τα βρηκες bro ;)

Μπράβο Βασίλη!!!!!

Πέσανε σε καλά χεριά που θα τα εκτιμήσει δέοντος.... :D

Λιωστα στο παιχνίδι φιλε!!!!!!

ετσι ακριβως παιδια.Αυτες της κονσολες και της δυο πραγματικα της εχω λιωσει και τωρα που της εχω διπλες και θα πανε στο σπιτι της κοπελας μου θα λιωσουν εις διπλουν :D

Καλοπαικτα Βασιλη!Παντως πολυ skroutz το ζευγος..

αδερφε χαιρομαι για σενα.αυτα δεν συμβαινουν συχνα.καλοπαιχτα να ειναι.

Ρε μούτρο! :biglaugh:

Τι τσίμπησες πάλι?! :)

Τουλάχιστον ελπίζω η κοπέλα σου να τα εκτιμήσει και να τους δείξει τον πρέποντα σεβασμό!

Aδερφια σας ευχαριστω και παλι και να ειστε βεβαιοι οτι θα ειναι καλοπαιχτα.Φιλε angel αν σε ελεγα διαφορες ιστοριες γιαυτο το ζευγος θα καταλαβαινες οτι το σκρουτζ που ειπα ειναι πολυ soft χαρακτηρισμος.Μαριανα να εισαι σιγουρη οτι θα τα σεβαστη.Κυριως με το super mario 64 εχει μεγαλη τρελα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Με έπιασε και εμένα γέλιο, με το ηλικιωμένο ζεύγος!!!!

Μπράβο! Αυτά δε συμβαίνουν κάθε μέρα...

Ναι , και εγώ το ευχαριστήθηκα ! Τώρα αξίζει να πας να τους πεις πως τα πούλησες σε κάποιον άλλον με 300 ευρώ !

Άντε, καλόπαιχτα!!!

To Dreamcast περισσότερο από το N64 φυσικά. :P

Μπραβο Βασιλη τυχερος!! ακου εκει ενα 50αρικο!!! καλοπαιχτα λοιπον!

Aς είναι καλά ο stephen king που ήταν ακόμα στην κούτα :D :D Καλόπαιχτα metalcandyman

Καλόπαιχτα Metalcandy τέτοιες είναι ευκαιρίες

Πίσω
Μπλουζα