phil_vr
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 87
Aναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενα καθαρο adventure στο στυλ Broken Sword: Sleeping Dragon η σαν τα Uncharted για το PSP. Ξερω για τα remake/ports των Broken Sword απο τα PSX αλλα καμια σχεση με αυτο που ψαχνω.
Εχω κοιταξει παντου αλλα εχω βρει παρηγορια στα sort-of-και-ο-θεος-να-τα-κανει-adventures:
- Syphon Filter: Dark Mirror/Logan's Shadow (ναι ξερω ειναι "περιπετειες" αλλα fps)
- Assassin's Creed Bloodlines (ναι το εχω "βαπτισει" adventure γιατι ο μαγκας απλα τα σπαει ολα και ειναι οτι καλυτερο εχει δει το PSP)
- Tenchu: Shadow Assassins (για τους ιδιους λογους με το Assassin's Creed)
- Tomb Raider Legend (πλησιαζει αλλα δεν ειναι adventure)
Δεν κοιτω καν στα RPG μιας και δεν μου αρεσουν καθολου. Αν γνωριζει καποιος παιχνιδια σαν τα Broken Sword/Uncharted θα ηταν ευλογια για το PSP μου.
Εχω κοιταξει παντου αλλα εχω βρει παρηγορια στα sort-of-και-ο-θεος-να-τα-κανει-adventures:
- Syphon Filter: Dark Mirror/Logan's Shadow (ναι ξερω ειναι "περιπετειες" αλλα fps)
- Assassin's Creed Bloodlines (ναι το εχω "βαπτισει" adventure γιατι ο μαγκας απλα τα σπαει ολα και ειναι οτι καλυτερο εχει δει το PSP)
- Tenchu: Shadow Assassins (για τους ιδιους λογους με το Assassin's Creed)
- Tomb Raider Legend (πλησιαζει αλλα δεν ειναι adventure)
Δεν κοιτω καν στα RPG μιας και δεν μου αρεσουν καθολου. Αν γνωριζει καποιος παιχνιδια σαν τα Broken Sword/Uncharted θα ηταν ευλογια για το PSP μου.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: