Alienware τέλος Ιουλίου!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
.... στα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα.!!!!!!!!!

Πώς έχει η ιστορία:

Πριν από 5 λεπτά επικοινώνησα με την Dell Ελλάδας για δυο μηχανήματα Optiplex που ενδιαφέρομαι. Είχαν προηγηθεί τηλέφωνα σε μεταπωλητές που μου είχαν πει ότι δεν τα έχουν γιατί η σειρά θεωρείται επαγγελματική.

Η κυρία (γιατί περί κυρίας πρόκειται) που μου μίλησε ήταν όχι απλά ευγενική, αλλά ξένιζε για Ελλάδα. Μου έδωσε info για τα Optiplex (με ενδιαφέρουν για δυο servers που σκέφτομαι να στήσω στο νέο οικιακό δίκτυο) και εκεί μου έρχεται η φαεινή ιδέα να ρωτήσω αν μπορούν να μου φέρουν Alienware σταθερό.

"Τέλος Ιουλίου στην Ελλάδα στα καταστήματα λιανικής" !!!!!!!!!!!!!!!!!! ήταν η απάντηση που έλαβα. :D :D

Ρετρό - ρετρό το retromaniax, βγάλαμε και είδηση για next gen!!!!!!!!!!!! ;)

Τα Alienware αν και πανάκριβα είναι διακαής πόθος. Απωθημένο!!!!!!

Προφανώς ενδιαφέρεσαι για την αγορά ενός laptop.

Εγώ πάντως δεν ξαναδίνω λεφτά για ακριβό laptop. Καλύτερα ένα ακόμα desktop pc για το εξοχικό.

Εγώ πάντως τον Inspiron 1545 δεν τον αλλάζω με τίποτα, παρά τα σκαμπανεβάσματα των Windows 7 x64.

Ακόμη και να ήθελα να πάρω άλλο υπολογιστή, δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ τον Inspiron διότι είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα και μια έξυπνη επιλογή.

Παρόλα αυτά, δεν ξέρω αν οι Inspirons και οι Alienwares υποστηρίζουν τα Windows 8. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσω την Dell γι' αυτό το θέμα. Θα ήταν κρίμα να αγοράσεις ένα laptop που να υποστηρίζει μόνο Windows 8.

Ωστόσο κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται ν'αντιμετωπίσω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα Win8 μιας και δεν διαφέρουν πολύ από τα 7 (στο κάτω-κάτω το ίδιο OS είναι με κάποια επιπρόσθετα extras).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και desktop και laptop έχω ήδη από την Alienware.

Όσο για τα windows 8, δεν με ενδιαφέρει. Μέχρι τότε θα είναι ανάμνηση και τα 2 μηχανήματα. Αν κάποιο κρατηθεί, θα παίζει ως έχει.

Άλλωστε δεν πρόκειται να δούμε Windows 8 στην ελληνική αγορά πριν το 2012 (εφόσον δεν πέσει κάποιος κομήτης πάνω άπ' τα κεφάλια μας!).

Άσε να βγουν πρώτα. Τα ίδια έλεγαν και με τα Vista, τέλος τα XP και τα λοιπά.

Ε, 2010 και τα XP και καλά κρατούν και πολλοί δεν θέλουν να τα αλλάξουν!!!!

Τα Vista διέψευσαν τις προσδοκίες της M$ από τότε που πρωτοβγήκαν στην αγορά.

Έλα όμως που ο "δάσκαλος" Steve Ballmer και η παρέα του δεν πήραν κανένα μάθημα από τις γκάφες τους με αποτέλεσμα η ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση των Windows 7.

Μάλον δεν έχεις ιδέα από Win 7!

Παμε οντοπικ διαβαζοντας τον τιτλο.

Και ναι, τα Aurora είναι από άλλο πλανήτη.

Ακούγονται σαν διάολος όμως σε extreme gaming καταστάσεις.

Περιμένω κανένα Diablo III........ (καλά, περίμενε εσύ.... )

Πίσω
Μπλουζα