Alone In The Dark 5 PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gtsamour
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

gtsamour

SinclairMaster
Αντιδράσεις
20
Alone in the Dark 5 (Alone in the Dark: Near Death Investigation)

NΑΙ !!!!! Έπαθα την πλάκα μου, κυκλοφόρησε και είναι ήδη καθοδόν από τον Ελληνικό ιχνηλάτη :)

[yt]FK_LaaAoU5o[/yt]

[yt]qJYkUN1rKp4[/yt]

http://en.wikipedia.org/wiki/Alone_in_the_Dark_5

Ουπς...μας άναψες φωτιά!!

Ευτυχώς που κυκλοφόρησε γιατί ώπου να'ναι τελειώνω το Resident Evil Code Veronica (DC) οπότε είναι κατανοητό ότι μετά από μια τέτοια παιχνιδάρα θα είχα σύνδρομο στέρησης.

Tώρα όμως θα έχω να παίιιιζω...

Κορυφαιο παιχνιδι...

Τελικά μάπα το καρπούζι guys, το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ακόμα. Ο uploader ήταν ένας άσχετος κρετίνος και μέσα στο πακέτο είχε τα 3 cd images από το alone in the dark 4.

Μα πόσο Νταλάρας είναι....

Εεεε δεν πειραζει.Τωρα το εχεις "διπλο" και θα το ανταλλαζεις! :biglaugh:

Κύριοι, μόλις παρακολουθήσατε την ψυχική άνοδο και πτώση του gtsamour :biglaugh:

Δεν πειραζει, ετσι να σκληραγωγειται ,η ζωη ειναι δυσκολη ,εχει ανηφορες. :D

Rygar είπε:
Κύριοι, μόλις παρακολουθήσατε την ψυχική άνοδο και πτώση του gtsamour :biglaugh:
Χάρη στη λατρεμένη μου Dreamcast/Treamcast έχω πολύ πράμα να παίξω που κινείται στα πλαίσια του Alone in the dark.

Κάποια παραδείγματα είναι

RE Code Veronica

D2

Bluestinger

και πολλά άλλα.... ζούλευε εσύ, μα πως μπορείς να είσαι ΤΟΣΟ άσχετος με retro κονσόλες????

Εχω ένα ξαδερφάκι που έχει ενα Dreamcast, ένα jaguar και ένα Nintendo 32 (ετσι μου το είπε, υπήρχε τέτοιο) και προσπαθώ να το ψήσω (μιας και τώρα ασχολείται με τα γκομενικα) να μου τα χαρίσει :diablotin:

Σιγά μη στα χαρίσει, για να τα έχει αυτά το παιδί σημαίνει ότι κάτι ξέρει περί του θέματος.... :D

Μην ξεχάσεις να σου δώσει και το Nintendo 16 ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ..

ελεος πια. Γιατι δεν τον αφήνουν στην ησυχία του τον ανθρωπο...

Πίσω
Μπλουζα