Amiga "Eat a Bug" (προγονος eye toy)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Imgema

Alien RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.422
Ριξτε μια ματια σε αυτες τις εικονες απο παλαιο περιοδικο για video games (June 1990):

picture.php

picture.php

Να και ενα Video:
http://www.micontv.com/html/amiga_video_magazine_segment.htm

Και που νόμιζα οτι αυτη ήταν η μονη πρωτοπορια της Sony στα Videogames :P

Ενταξει, ηταν οι πρωτη που το έκανε προσιτο, μην βαρατε!

Edit: Και με αυτο το ποστ γινομαι πια "RetroActive" (αυτο κατι σε "ιδιοτητα" οδοντοκρεμας ala "varor action" ή απορρυπαντικου μου θυμιζει)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την κεντρικη φωτο στην πρωτη φωτο με το κοριτσακι να χτυπαει το ζουζουνι την θυμαμαι εντονα απο καπου.

Πρεπει να την ειχε βαλει το Pixel και να τρεχαν σαλια.

Ούτε που το γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο game. Αλλά γενικά δεν με εκπλήσει. Δεν είπε κανείς ότι είναι super καινοτόμα ιδέα αυτή της SONY. Απλώς η τεχνολογία (hardware + software) έχει κάνει πολλά βήματα από τότε και οπότε επιτρέπει καλύτερες υλοποιήσεις παλαιών ιδεών. Εξάλλου ποιοι τώρα θυμούνται ότι είχε κυκλοφορήσει αυτό το EAT A BUG game τότε.

Θα εβγαζε και η Sega για το MegaDrive ενα οκταχωνικο (ισως να ειχε και περισσοτερες γωνιες δεν θυμαμαι την εικονα καλα) σαν σιδηροδρομο, τον οποιο εβαζες στο πατωμα, εμπαινες μεσα, κουνουσες χερια και ποδια και με motion sensores που ειχε επιανε τις κινησεις σου.

Το ειχα δει σε παρουσιαση του Pixel, αλλα δεν ξερω αν ποτε βγηκε στην αγορα. Στην Ελλαδα παντως δε νομιζω...

Aardvark είπε:
Την κεντρικη φωτο στην πρωτη φωτο με το κοριτσακι να χτυπαει το ζουζουνι την θυμαμαι εντονα απο καπου.Πρεπει να την ειχε βαλει το Pixel και να τρεχαν σαλια.
+1!

Άντε τώρα να ξεφυλλίζεις τη συλλογή για να το βρεις...

Πιθανώς να το κάνω...

DINO είπε:
+1!Άντε τώρα να ξεφυλλίζεις τη συλλογή για να το βρεις...

Πιθανώς να το κάνω...
Λογικα θα το βρεις ευκολα αφου την ημερομηνια που εκδοθηκε το περιοδικο απο τα scans την ξερουμε, οποτε βγαλε/βαλε ενα, δυο μήνες και καπου εκει θα ειναι.

Το μηχανημα της sega ειναι το sega activator. Κυκλοφορησε κανονικα, το εχω δει μια φορα, δεν μπορω να πω πως ειναι καλο σαν υλοποιηση..

Την καλυτερη χρηση με καμερα παντως την εχω δει με το gameboy camera. Φοβερα παιχνιδακια.

Getta Robo είπε:
Το μηχανημα της sega ειναι το sega activator. Κυκλοφορησε κανονικα, το εχω δει μια φορα, δεν μπορω να πω πως ειναι καλο σαν υλοποιηση..Την καλυτερη χρηση με καμερα παντως την εχω δει με το gameboy camera. Φοβερα παιχνιδακια.
Α, κυκλοφορησε κι εδω;; Θυμαμαι στη δοκιμη απο τους συντακτες του Pixel παντως οτι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Αν θυμαμαι καλα το δοκιμασαν με Mortal Kombat.

Η φωτογραφια ηταν δημοσιευμενη σε καποιο Πιξελ, του 1990 η του 1991 στην απρομαυρη στηλη με τα συντομα νεα. Η παραγραφος ειχε τιτλο "το μελλον ειναι σημερα"

Πιο προσφατα ειχα δει ενα παιδικο τηλεπαιχνιδι μια δοκιμασια του οποιου ηταν ενα παιδακι να περασει απο ενα εικονικο σκηνικο αποφευγοντας τα τερατακια και να φτασει σε ενα σημειο.

Imgema είπε:
Ριξτε μια ματια σε αυτες τις εικονες απο παλαιο περιοδικο για video games (June 1990):

Να και ενα Video:
http://www.micontv.com/html/amiga_video_magazine_segment.htm

Και που νόμιζα οτι αυτη ήταν η μονη πρωτοπορια της Sony στα Videogames :P

Ενταξει, ηταν οι πρωτη που το έκανε προσιτο, μην βαρατε!

DoctorGalifrean είπε:
Θα εβγαζε και η Sega για το MegaDrive ενα οκταχωνικο (ισως να ειχε και περισσοτερες γωνιες δεν θυμαμαι την εικονα καλα) σαν σιδηροδρομο, τον οποιο εβαζες στο πατωμα, εμπαινες μεσα, κουνουσες χερια και ποδια και με motion sensores που ειχε επιανε τις κινησεις σου. Το ειχα δει σε παρουσιαση του Pixel, αλλα δεν ξερω αν ποτε βγηκε στην αγορα. Στην Ελλαδα παντως δε νομιζω...

:sleep: :sleep: :sleep:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=34263&highlight=eyetoy#post34263

Πίσω
Μπλουζα