perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.140
Η Jane και η Cathy είναι δύο νεαρές Αγγλίδες που έχουν πάει διακοπές στη Γαλλία, και γυρίζουν διάφορα μέρη με τα ποδήλατά τους. Καθώς κάνουν στάση σε μία επαρχιακή καφετέρια για να προγραμματίσουν το υπόλοιπο της διαδρομής τους, η Cathy γοητεύεται από έναν νεαρό άντρα με σκούτερ που έχει επίσης σταματήσει εκεί. Όταν ξαναξεκινούν το ταξίδι τους, τον ξανασυναντούν τυχαία, καθώς εκείνος έχει σταματήσει μπροστά στην πύλη ενός νεκροταφείου. Η Cathy, γοητευμένη καθώς είναι από αυτόν, τσακώνεται με τη φίλη της και οι δρόμοι τους χωρίζουν, επειδή η Jane θέλει να συνεχίσουν τη διαδρομή, αλλά η Cathy θέλει να μείνει για πολύ παραπάνω στην άκρη του δρόμου που είχαν σταματήσει, με την ελπίδα ότι θα δει τον νεαρό να περνάει από κει. Μετά από λίγο όμως η Jane μαθαίνει ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι επικίνδυνη, κι ότι στο παρελθόν είχαν γίνει κάποια μυστηριώδη εγκλήματα εκεί. Έτσι, πηγαίνει ανήσυχη να δει αν είναι καλά η φίλη της, μόνο για να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της, καθώς η Cathy δεν υπάρχει πουθενά. Τότε η Jane αρχίζει μία δύσκολη κι επικίνδυνη αναζήτηση, ψάχνοντας παντού για τη φίλη της και μην ξέροντας ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί σε εκείνο το μυστηριώδες μέρος. Εμπιστεύεται το ένστικτό της, αλλά οι εκπλήξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Βρετανικό θρίλερ, του οποίου το μεγαλύτερο κομμάτι διαδραματίζεται στο δρόμο, στο σημείο που είχε σταματήσει, κι αργότερα χάθηκε, η Cathy. Γι'αυτό υπάρχουν εκείνοι που τη θεωρούν κάπως κουραστική ταινία με σκηνές που επαναλαμβάνονται, αλλά προσωπικά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον και αγωνία και κυλάει ευχάριστα. Μου αρέσει το γεγονός ότι όλοι οι ντόπιοι είναι ύποπτοι, και δεν ξέρεις ποιός είναι άκακος και ποιός πραγματικά επικίνδυνος. Υπεύθυνη για την παραγωγή ήταν στην ουσία η ίδια ομάδα που είχε αναλάβει και την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς The Avengers (1961). Η ταινία έγινε ριμέικ το 2010.
Προβολή συνημμένου 143763
Βρετανικό θρίλερ, του οποίου το μεγαλύτερο κομμάτι διαδραματίζεται στο δρόμο, στο σημείο που είχε σταματήσει, κι αργότερα χάθηκε, η Cathy. Γι'αυτό υπάρχουν εκείνοι που τη θεωρούν κάπως κουραστική ταινία με σκηνές που επαναλαμβάνονται, αλλά προσωπικά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον και αγωνία και κυλάει ευχάριστα. Μου αρέσει το γεγονός ότι όλοι οι ντόπιοι είναι ύποπτοι, και δεν ξέρεις ποιός είναι άκακος και ποιός πραγματικά επικίνδυνος. Υπεύθυνη για την παραγωγή ήταν στην ουσία η ίδια ομάδα που είχε αναλάβει και την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς The Avengers (1961). Η ταινία έγινε ριμέικ το 2010.
Προβολή συνημμένου 143763
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: