Arcade cabinet: Eτοιμοπαραδοτο η φτιαξτο-μονος-σου;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vetusomaru
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Vetusomaru

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
159
Bλεποντας στο forum αυτο οτι υπαρχουν και καμενα ατομα (με την καλη εννοια καμενοι, φυσικα
icon_cool.gif
) που φτιαχνουν μονοι τους arcade cabinets. Βλεποντας και ξενες προσπαθειες (οπως εδω: http://www.koenigs.dk/mame/eng/index.htm ) εντυπωσιαστηκα με τα αποτελεσματα (ουτε εμποριου να ηταν). Πριν μαθω για την μανια ορισμενων arcade maniacs να φτιαχνουν μονοι τους arcade cabinets το 'χα βαλει σκοπο απο μικρος ν' αγορασω καποτε την δικια μου arcade cabinet.

Κι ιδου τωρα το ερωτημα: Nα φτιαξω μονος μου arcade cabinet η ν' αγορασω ενα ετοιμο; Ποιο απο τα δυο συμφερει πιο πολυ απο θεμα τιμης; Στο ετοιμο μπορω να βαλω το δικο μου σχεδιαστικο μοτιβο; Kαι για ετοιμα arcade cabinet ξερετε ελληνικες αντιπροσωπιες που πουλανε τετοιες (μιας και πουλανε ακομα σε καφετεριες, εμπορικα κεντρα και μπιλιαριδαδικα);

Aν αγοράσεις έτοιμη,θα "τα σκάσεις" πολύ χοντρά !!!

Αν έχεις χρόνο,διάθεση κι ικανότητες,ξεκίνα το μόνος σου το project...

Ξεκίνα το μόνος σου. Τα ετοιματζίδικα σε τέτοιο level δεν έχουν καμία θέση.

Ειχα ρωτησει εταιρια που νοικιαζει arcade cabinets για αγορα μιας μεταχειρισμενης τυπου VIRTUA STRIKER candy cabinet.

virtyuastriker4_2006.jpg

3000Ε ειναι καλα?

Ελληνική εταιρία ,υπήρχε η ΔΙΩΝ στη Θεσ/νίκη που κατασκεύαζε τα διάσημα ''νανάκια'',αλλιώς σε καποιο παλιό ουφάδικο που του έχουν ξεμείνει ,αλλά συνήθως ζητάν ότι θέλουν.Οπότε φτιάξτο μόνος!!!

mame arcade cabinet προς πωληση!

Γεια σας παιδιά, έχω ένα τέτοιο μηχάνημα που μου το έφτιαξαν πριν 5-6 χρόνια, [edit] Αγγελία πώλησης [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kujo79 είπε:
Ελληνική εταιρία ,υπήρχε η ΔΙΩΝ στη Θεσ/νίκη που κατασκεύαζε τα διάσημα ''νανάκια'',αλλιώς σε καποιο παλιό ουφάδικο που του έχουν ξεμείνει ,αλλά συνήθως ζητάν ότι θέλουν.Οπότε φτιάξτο μόνος!!!
Ονομάζεται ΔΙΟΝ με Ο και όχι Ω.

Δεν ασχολείτε πλέον με μηχανήματα arcades.

Δεν κατασκεύαζε τα νανάκια που λες αλλά για λογαριασμό της SEGA τα άσπρα κασόματα των virtual strikes.

Για ολόκληρα μηχανήματα μπορώ να σας βοηθήσω εγώ, μην μας πουν ότι κάνουμε και διαφημήσεις κάντε πμ όσοι ενδιαφέρεστε.

dkssprs είπε:
Ειχα ρωτησει εταιρια που νοικιαζει arcade cabinets για αγορα μιας μεταχειρισμενης τυπου VIRTUA STRIKER candy cabinet.
virtyuastriker4_2006.jpg

3000Ε ειναι καλα?
Πολύ ακριβά φίλε μου, σε πμ σου λέω ότι τιμές θέλεις τις καλύτερες της αγοράς στην Ελλάδα.

Πίσω
Μπλουζα