Vetusomaru
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 159
Bλεποντας στο forum αυτο οτι υπαρχουν και καμενα ατομα (με την καλη εννοια καμενοι, φυσικα
) που φτιαχνουν μονοι τους arcade cabinets. Βλεποντας και ξενες προσπαθειες (οπως εδω: http://www.koenigs.dk/mame/eng/index.htm ) εντυπωσιαστηκα με τα αποτελεσματα (ουτε εμποριου να ηταν). Πριν μαθω για την μανια ορισμενων arcade maniacs να φτιαχνουν μονοι τους arcade cabinets το 'χα βαλει σκοπο απο μικρος ν' αγορασω καποτε την δικια μου arcade cabinet.
Κι ιδου τωρα το ερωτημα: Nα φτιαξω μονος μου arcade cabinet η ν' αγορασω ενα ετοιμο; Ποιο απο τα δυο συμφερει πιο πολυ απο θεμα τιμης; Στο ετοιμο μπορω να βαλω το δικο μου σχεδιαστικο μοτιβο; Kαι για ετοιμα arcade cabinet ξερετε ελληνικες αντιπροσωπιες που πουλανε τετοιες (μιας και πουλανε ακομα σε καφετεριες, εμπορικα κεντρα και μπιλιαριδαδικα);
Κι ιδου τωρα το ερωτημα: Nα φτιαξω μονος μου arcade cabinet η ν' αγορασω ενα ετοιμο; Ποιο απο τα δυο συμφερει πιο πολυ απο θεμα τιμης; Στο ετοιμο μπορω να βαλω το δικο μου σχεδιαστικο μοτιβο; Kαι για ετοιμα arcade cabinet ξερετε ελληνικες αντιπροσωπιες που πουλανε τετοιες (μιας και πουλανε ακομα σε καφετεριες, εμπορικα κεντρα και μπιλιαριδαδικα);