Arcade cabinets hunted down

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Badge
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Badge

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Μια ιδέα που μου ήρθε σήμερα, ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένη οπότε please μη βαράτε :xm:

Τα κατασχεμένα όλων των ειδών τα κρατάει ο ΟΔΔΥ. Μάλιστα έχει website στο οποίο ανακοινώνει κατά καιρούς δημοπρασίες για αυτοκίνητα, μηχανάκια, τροχόσπιτα (πολύ τροχόσπιτο όμως), όπλα και φυσίγγια, και άλλα καλούδια. Φυσικά μέχρι τώρα θα έχει κατασχέσει τόνους φρουτάκια, arcades, και φλίπερ.

Οι διακηρύξεις είναι εδώ:

http://www.oddy.gr/main.php?cat=4

Από το λίγο που έψαξα, δεν βρήκα κάτι σε arcade ή φλίπερ. Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά; Τα καταστρέφουν; Τα πετάνε πουθενά; Τα βγάζουν σε πλειστηριασμό έξω από την αποθήκη; Έχουμε κανέναν που είτε να εργάζεται στον ΟΔΔΥ είτε να έχει φίλο στον ΟΔΔΥ που να μπορεί να μας πει πέντε πράγματα εκ των έσω;

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για φανταστείτε μερικούς μερικούς να τρέχουν με ένα minivan και να τραγουδάνε στο δρόμο "Όλοι για την Αμυγδαλέζα" γιατί εκεί νομίζω είναι οι αποθήκες :D

H αλήθεια είναι ό,τι κι εγώ κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να βρω καμιά καμπίνα και να τη βάλω στο σαλόνι μου...

Αργότερα η ιδέα εγκαταλείφθηκε,οπότε και σταμάτησα να ψάχνω τα περί της τύχης των μηχανημάτων αυτών...

Σίγουρα πάντως είναι μια ενδιαφέρουσα απορία αυτή !

Λοιπόν το θέμα με τις καμπίνες του ΟΔΔΥ, είναι πονεμένη υπόθεση και την είχαμε ψάξει στο παρελθόν. Μπορεί να είχε γίνει και εδώ αυτή η συζήτηση... Βασικά είχε βγει μία ανακοίνωση που έπρεπε να συγκεντρωθεί ένα ποσό περί τις 16.000~18.000 για να αγοραστούν όλα μαζί ένα πακέτο με πολλά (εκατοντάδες) μηχανήματα - απροσδιορίστου λειτουργικότητας. Έπειτα αντιληφθήκαμε ότι αφού τυχόν δεν πουληθούν αυτά θα αρχίσουν να σπάνε σε μικρότερα πακέτα, αλλά με αρκετά σημαντικά ποσά επίσης. Το πρόβλημα εκείνη την περίοδο (υποθέτω ακόμα αφού δεν έχει ψηφιστεί νέος Νόμος) ήταν ότι όποιος τα αγόραζε, ήταν υποχρεωμένος να τα προωθήσει με δικά του έξοδα σε αγορές του εξωτερικού. Δηλαδή δεν επιτρεπόταν η κατοχή τους εντός συνόρων.

Έλα το βρήκα:

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=5941&postcount=100

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν το θέμα με τις καμπίνες του ΟΔΔΥ, είναι πονεμένη υπόθεση και την είχαμε ψάξει στο παρελθόν. Μπορεί να είχε γίνει και εδώ αυτή η συζήτηση... Βασικά είχε βγει μία ανακοίνωση που έπρεπε να συγκεντρωθεί ένα ποσό περί τις 16.000~18.000 για να αγοραστούν όλα μαζί ένα πακέτο με πολλά (εκατοντάδες) μηχανήματα - απροσδιορίστου λειτουργικότητας. Έπειτα αντιληφθήκαμε ότι αφού τυχόν δεν πουληθούν αυτά θα αρχίσουν να σπάνε σε μικρότερα πακέτα, αλλά με αρκετά σημαντικά ποσά επίσης. Το πρόβλημα εκείνη την περίοδο (υποθέτω ακόμα αφού δεν έχει ψηφιστεί νέος Νόμος) ήταν ότι όποιος τα αγόραζε, ήταν υποχρεωμένος να τα προωθήσει με δικά του έξοδα σε αγορές του εξωτερικού. Δηλαδή δεν επιτρεπόταν η κατοχή τους εντός συνόρων.

Έλα το βρήκα πριν 1,5~2 χρόνια μεν, αλλά δεν νομίζω να άλλαξαν οι νόμοι ακόμα:

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=5941&postcount=100

Α, δεν ξέρω για τον ΟΔΔΥ, πάντως αυτο που ξέρω είναι ότι ο τύπος που έχει ένα εγκαταλελειμμένο μπαράκι εδώ και πολλά χρόνια στην παλιά μου γειτονιά, θα φάει ξύλο εάν δεν το κλείσει μπροστά για να μη φαίνονται οι καμπίνες που σαπίζουν :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Rygar είπε:
Α, δεν ξέρω για τον ΟΔΔΥ, πάντως αυτο που ξέρω είναι ότι ο τύπος που έχει ένα εγκαταλελειμμένο μπαράκι εδώ και πολλά χρόνια στην παλιά μου γειτονιά, θα φάει ξύλο εάν δεν το κλείσει μπροστά για να μη φαίνονται οι καμπίνες που σαπίζουν :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Είσαι για μία... καταδρομική??? :armed:

Δεν ξέρουμε ποιός είναι. Νομίζεις ότι εάν είχα την ευχέρεια, δε θα μπουκάριζα μέσα μια βραδιά; Παρα δίπλα μένει η γιαγιά μου , εχει τεράστιο υπόγειο, κανένας δε θα έπερνε χαμπαρι τίποτε.

κρίμα δεν είναι να σαπίζουν εκεί πέρα? (από το υπόγειο της γιαγιάς σου... γίνεται ριφιφι??? θα τρελαθεί ο Σόμπολος!!! θα λέει...διέρρηξαν καφετέρια που εχει κλείσει εδώ και 10 χρόνια!!!)

Kαι πάλι θα τους έφταιγε το ιντερνετ που μαζεύοντε όλοι και βάζουν τετοιες ιδέες στα παιδιά του κόσμου. Μη σου πω θα σας λέγαν και emo για να είναι μες τη μόδα...

Σήμερα λοιπόν είπα να πάω για φαγητό στην Χασιά και γυρνώντας έτυχε να θυμηθώ το συγκεκριμένο ποστ και λέω δεν περνάω από τον ΟΔΔΥ έτσι από περιέργεια να δω μπας και καταφέρουμε τίποτα και πάρουμε;;;;; η έστω να ροτισουμε;

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους η στεναχώρια είναι έκδηλη αν αναλογιστείτε ότι όλες οι αποθήκες πίσω ήτανε γεμάτες και ήμουνα σε απόσταση αναπνοής!! Αλλά επειδή είχε ασφάλεια έφυγα για να μην έχουμε Κανά επεισόδιο σοβαρά σας μιλάω σαν νεκροταφείο μου φάνηκε μεγάλη αδικία!! Αν και βλέπετε πολλά κομμάτια είναι καινούρια και απείραχτα παρολη την βροχή.

:sad::sad::sad:

1-7.jpg

2-5.jpg

3-5.jpg

4-4.jpg

Σκεφτείτε από τουλάχιστον ένα σε κάθε σπίτι από εμάς που μεγαλώσαμε με αυτά, πιστεύω πώς την καταστροφή την φέρανε τα καταραμένα τα φρουτακια τι να πω , στεναχοριθικα πολύ!!!! :( :( :(

Πω,πω,τόσα μηχανήματα,ρημάδια καταντήσανε!!!

κρίμα και δε νομίζω και να δουλεύουν με τόση βροχή που θα έχουν φάει

παιδιά οι αποθήκες από πίσω είναι γεμάτες!! το μπλε που βλέπετε είναι θεοκαινουριο ακόμα και που βρέχετε τα νερά δεν πρέπει να έχουν μπει μέσα, μού φαινετε θα οργανωθεί επιχειρισι όσοι έχουν κάνει ειδικές δυνάμεις κόπτες για σύρμα ,φακούς Κανά δυο φορτηγάκια και βουρ!! :rant:

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!

Κρίμα. Και βροχή να μην έχουν πάρει μέσα σίγουρα η υγρασία θα τα έχει σκοτώσει...

οπωσδήποτε θα έχουν χαλάσει. με μια γερή βρόχα δε γλιτώνουν...

μού φαινετε θα οργανωθεί επιχειρισι όσοι έχουν κάνει ειδικές δυνάμεις κόπτες για σύρμα ,φακούς Κανά δυο φορτηγάκια και βουρ
λολ όπως το fight club σκηνικό εκεί που κλέβουν τα λίπη! :P

Τουλάχιστον μπας και μπορέσουν και σωθούν οι κάσες πριν σαπίσουν...

Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά τα cabinets είναι φρουτο μηχανήματα....

Πω πω... το κοκκινο φλιμπερ. Πεθανα. :precry:

όχι ήτανε κανονικά ηλεκτρονικά , το κόκκινο δεν είναι φλιπερ αλλά bingo αυτό με τις μπίλιες της bally! αλλά το πείρε η μπάλα μαζί με τα κάποια φρουτακια .είναι από όλα τα είδη και μερικά απορώ πως τα σπάσανε οι κανίβαλοι.

πάντως πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο στον οδδυ κατά τακτά χρονικά διαστήματα μιπος τα θερίσουνε σκουπίδια και τα πεταξουνε δεν νομίζω να τα κρατήσουνε αιονια εκεί πρέπει να αγρυπνούμε. :angry:

Πίσω
Μπλουζα