Arcade stick Εσεις τι λετε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Ajax87
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ajax87

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
460
Προσωπική μου άποψη είναι να μην πάρεις ένα φθηνό, αλλά να δώσεις παραπάνω χρήματα για κάτι που και θα σε κάνει να απολαμβάνεις περισσότερο τα παιχνίδια σου και θα σου κρατήσει μια ζωή: To ArcadeJoy. Από τότε που το αγόρασα πολλαπλασίασα τις ώρες που παίζω computer games γιατί ειλικρινά τα ευχαριστιέμαι περισσότερο.

Αλλη μια ψηφο απο εμενα για το arcadejoy. Να ενισχύουμε και τις ντόπιες προσπαθειες!

Φιλαρακι αν θες να παρεις ιδεες υπαρχουν αλλα δυο,τρεια θεματα για μοχλους για mame κτλ μεσα στο site αλλα αλλα οπως ειπε και ο φιλος alkis21 μην ασχολεισαι με φθηνοδουλειες και παρε το arcade joy και μη νομιζεις οτι κοστιζει πολυ παραπανω απο το τριτο joystic κατα σειρα που εχεισ στο θεμα σου.Σε μιλαω εγω που εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες joystic γιατι παιζω φανατικα pacman και ηθελα το απολυτο joystic.Ευτυχως βρηκα τον φιλο ιορδανη εδω μεσα και πηρα 2 arcade joy ενα κανονικο 8 way και ενα 4 way ωσο πρεπει σκληρο ακριβως οπως το ηθελα αποκλειστικα για το pacman.Eιναι εξαιρετικα joystic και φτιαγμενα με αυθεντικα υλικα joystic,κουμπια κτλ.Ψαξε λιγο στο arcade η στο emulation δεν θυμαμαι ακριβως που και θα δεις ενα βιντεο με review για το arcade joy.

Και απο εμένα, εννοείται αφού το έχω εγκαταστήσει μόνιμα στο τραπέζι του ρετροplayroom μπροστά απο μια τεράστια CRT ! Είναι μονόδρομος, αλλα άν το οικονομικό είναι όντως σοβαρό ζήτημα, άν είναι να πάρεις κάποιο απο αυτά με δεδομένη την χαμηλή τιμή, τότε πάρε το πρώτο. Τα άλλα είναι εντελώς ψέυτικα και πλαστικούρες. Το πρώτο το είχα πάρει παλιά απο το play-asia, και τελικά το χάρισα σε ένα κολλητό. Δέν είναι φυσικά ότι το καλύτερο, αλλα είναι σχετικά τίμιο για τα λεφτά του

Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις-προτασεις σας . το εχω δει το arcade joy ειναι οντως το " The real thing" που λεμε :D . Αλλα δεν μου αρεσει και τοσο εμφανισιακα, τα πιο ωραια ηταν κατι ελληνικης custom κατασκευης ( πρεπει να τα ειχα δει και καπου εδω στο φορουμ) : http://www.byteme.gr/technology/article/sd_customs_arcade_stick

αλλα οι τιμες ξεκινανε απο 180 ευρω + (απαγορευτικη τιμη για μενα) , αναλογα πως το θες :)

Ajax87 εσύ μάλλον από home computers προτιμάς Atari, σωστά; Μόνο οι Atarians κόπτονται περισσότερο για την εμφάνιση του μηχανήματός τους από το τι μπορούν να κάνουν με αυτό. :diablotin:

αλλα οι τιμες ξεκινανε απο 180 ευρω + (απαγορευτικη τιμη για μενα) , αναλογα πως το θες
Έχω την εντύπωση ότι το ArcadeJoy πωλείται περίπου στο 1/3 της τιμής αυτής.

Captain Kal είπε:
Έχω την εντύπωση ότι το ArcadeJoy πωλείται περίπου στο 1/3 της τιμής αυτής.
Δεν ειπα για το arcade joy οτι κοστιζει τοσο, αλλα για αυτα που εδειξα πιο πανω στο link.

@alkis21 ισα ισα το προλαβα(ειμαι γεννημενος 1987) και δεν θυμαμαι τοσο το computer , αλλα το κλασικο αταρι που επαιζε στην TV με τις κασετες.

Ajax87 είπε:
Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις-προτασεις σας . το εχω δει το arcade joy ειναι οντως το " The real thing" που λεμε :D . Αλλα δεν μου αρεσει και τοσο εμφανισιακα, τα πιο ωραια ηταν κατι ελληνικης custom κατασκευης ( πρεπει να τα ειχα δει και καπου εδω στο φορουμ) : http://www.byteme.gr/technology/article/sd_customs_arcade_stick 

http://www.byteme.gr/technology/article/sd_customs_arcade_stick
α

http://www.byteme.gr/technology/article/sd_customs_arcade_stickλλα οι τιμες ξεκινανε απο 180 ευρω + (απαγορευτικη τιμη για μενα) , αναλογα πως το θες :)
Φιλε αν σε νοιαζη η εμφανιση τοτε γουστο σου και καπελο σου αλλα αν ψαχνεις ενα joystic ωστε να απολαμβανεις το mame και κυριως αθανατο τοτε παρε το arcade joy.Πολλα ατομα το εχουμε μεσα στο site και παραπονο δεν θα ακουσεις απο κανεναν.Φαντασου τι ζορι τρωει στο pacman για να καταλαβεις.Εμεις ολοι σου λεμε απλα την αποψη μας απο κει και περα τα λεφτα ειναι δεικα σου οπως και τα γουστα σου οποτε παρε οτι κρηνεις εσυ καλητερο.

alkis21 είπε:
Ajax87 εσύ μάλλον από home computers προτιμάς Atari, σωστά; Μόνο οι Atarians κόπτονται περισσότερο για την εμφάνιση του μηχανήματός τους από το τι μπορούν να κάνουν με αυτό. :diablotin:
alkis has spoken... :)

Ajax87 είπε:
Δεν ειπα για το arcade joy οτι κοστιζει τοσο, αλλα για αυτα που εδειξα πιο πανω στο link.
@alkis21 ισα ισα το προλαβα(ειμαι γεννημενος 1987) και δεν θυμαμαι τοσο το computer , αλλα το κλασικο αταρι που επαιζε στην TV με τις κασετες.
καλύτερα να μην το μάθεις ποτε...εκτός και αν θες να ξυπνάς τα βράδια με τάσεις εμετου

spyros_s είπε:
καλύτερα να μην το μάθεις ποτε...εκτός και αν θες να ξυπνάς τα βράδια με τάσεις εμετου
χαχαχαχα!! Γιατι ρε παιδια τοσο τραγικο ηταν ;

Τραγικο δεν ηταν αλλα αν συμπληρωνες δεκαωρα η και παραπανω παιζοντας στον ATARI 800XL παιχνιδια οπωσ Preliminary Monty,River Raid,Montezuma's Revenge,Henry's House και αλλα πολλα τοτε ωσο να ναι η ψυχικη σου υγεια δεν ηταν και στα καλητερα της.

metalcandyman, δεν μιλάνε για τον 800XL οι Αμιγκάδες, lol. Άλλος είναι ο ακατονόμαστος. :P

Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες ότι αν είναι να πας σε φτηνιάρικο arcade stick, καλύτερα άστο...

[ Στο θέμα μας και μόνο σχετικά με τα Arcade sticks ]

Maddog είπε:
metalcandyman, δεν μιλάνε για τον 800XL οι Αμιγκάδες, lol. Άλλος είναι ο ακατονόμαστος. :P
Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες ότι αν είναι να πας σε φτηνιάρικο arcade stick, καλύτερα άστο...
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο home computers φιλε maddog απλα την δικεια μου εμπειρια κατεθεσα με ωσους ετυχε να εχω στην κατοχη μου.Δεν ξερω ποιος ειναι ο ακατανομαστος.Παντως για το θεμα joystic καλη και η εμφανιση αλλα το παν ειναι η ποιοτητα του joystic οπωσ ειπα και παραπανω.

Πίσω
Μπλουζα