Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.924 Αντιδράσεις 4.682 30 Απρ 2008 #1 Εταιρεια-επος που μας χαρισε ΜΕΓΑΛΕΣ παιχνιδαρες και μαλιστα υπαρχει ακομα (φτιαχνει φορολογικο-χρηματιστηριακα κτλ) Παλι εγινε μια επιλογη για να γινει πιο ενδιαφερον το κονταροχτυπημα. Let the Tournament go!
Εταιρεια-επος που μας χαρισε ΜΕΓΑΛΕΣ παιχνιδαρες και μαλιστα υπαρχει ακομα (φτιαχνει φορολογικο-χρηματιστηριακα κτλ) Παλι εγινε μια επιλογη για να γινει πιο ενδιαφερον το κονταροχτυπημα. Let the Tournament go!
keeper7k Human RetroDatabase Joined 9 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.599 Αντιδράσεις 30 30 Απρ 2008 #2 Saboteur 2 Ίσως το αγαπημένο μου 8bit game με μια απο τις καλύτερες 8bit μελωδίες. Απλά αξεπέραστο
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.924 Αντιδράσεις 4.682 30 Απρ 2008 #3 Ψηφιστε προσωρινα απο το thread διοτι γινονται εργασιες στο PollBox του Portal
Turrican RetroManiaC Joined 28 Ιαν 2007 Μηνύματα 1.294 Αντιδράσεις 192 30 Απρ 2008 #4 Την Durell την υπολήπτομαι βαθύτατα!!!! Πίνω νερό στο όνομα της!!! Ψηφίζω την αδερφή του NINJA. Saboteur 2 και από εμένα!!!! Μακάρι να είχα δυο ψήφους να ψήφιζα και το συγκλονιστικό Thanatos !!!!
Την Durell την υπολήπτομαι βαθύτατα!!!! Πίνω νερό στο όνομα της!!! Ψηφίζω την αδερφή του NINJA. Saboteur 2 και από εμένα!!!! Μακάρι να είχα δυο ψήφους να ψήφιζα και το συγκλονιστικό Thanatos !!!!
spyros_s Human RetroDatabase Joined 27 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.107 Αντιδράσεις 899 30 Απρ 2008 #5 ψηφιζω σαμποτερ 2 όμως το χαρριερ ατακ ηταν τρελα στο σπεκτρουμ...το ειχα λιώσει
Gryzor Human RetroDatabase Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.759 Αντιδράσεις 84 1 Mαϊ 2008 #6 Θάνατος! Θάνατος! Υπέροχο concept και εκτέλεση... Βέβαια, ας μην παραμερίζουμε το Harrier Attack, το οποίο μπορεί να φαίνεται μάπα και αρχαίο αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό...
Θάνατος! Θάνατος! Υπέροχο concept και εκτέλεση... Βέβαια, ας μην παραμερίζουμε το Harrier Attack, το οποίο μπορεί να φαίνεται μάπα και αρχαίο αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό...
Maddog Immense Cult RetroFigure Joined 10 Νοέ 2006 Μηνύματα 4.887 Αντιδράσεις 153 1 Mαϊ 2008 #7 Turbo Esprit. Απίστευτο τεχνικό κατόρθωμα για την εποχή του. Και πνευματικός παππούς των Grand Theft Auto.
Turbo Esprit. Απίστευτο τεχνικό κατόρθωμα για την εποχή του. Και πνευματικός παππούς των Grand Theft Auto.
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.924 Αντιδράσεις 4.682 1 Mαϊ 2008 #8 Παντως το Critical Mass αφενος το ειχα παρει προτοτυπο και σε πολυ τουμπανο συσκευασια αφετερου παντα ηταν underrated. Σχεδιαζα να ριξω εκει το κουκι αλλα η αγαπη μου για το Saboteur1(το πρωτο παιχνιδι που τελειωσα) με τυφλωσε τελευταια στιγμη
Παντως το Critical Mass αφενος το ειχα παρει προτοτυπο και σε πολυ τουμπανο συσκευασια αφετερου παντα ηταν underrated. Σχεδιαζα να ριξω εκει το κουκι αλλα η αγαπη μου για το Saboteur1(το πρωτο παιχνιδι που τελειωσα) με τυφλωσε τελευταια στιγμη