DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 29 Ιουλ 2008 #1 7 χρόνια μετά το συμβάν στη Racoon City, ο Leon S. Kennedy και η Claire Redfield, επιστρέφουν στη "ζομποδράση", σε ένα αεροδρόμιο γεμάτο zombies! Κατά τα λεγόμενα, το "θάβει" η ίδια η Sony, αλλά εγώ θα το δω! Sony pictures Official web site Trailer Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 28 Αύγ 2012
7 χρόνια μετά το συμβάν στη Racoon City, ο Leon S. Kennedy και η Claire Redfield, επιστρέφουν στη "ζομποδράση", σε ένα αεροδρόμιο γεμάτο zombies! Κατά τα λεγόμενα, το "θάβει" η ίδια η Sony, αλλά εγώ θα το δω! Sony pictures Official web site Trailer
Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.189 Αντιδράσεις 4.792 29 Ιουλ 2008 #2 Τρεϊλερακι ,.......μου θυμιζει κατι απο τα παιχνιδια,εχει ενα feeling. :xm: YouTube - Resident Evil: Degeneration Comic Con 2008 Trailer [edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί [edit] Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 3 Απρ 2015
Τρεϊλερακι ,.......μου θυμιζει κατι απο τα παιχνιδια,εχει ενα feeling. :xm: YouTube - Resident Evil: Degeneration Comic Con 2008 Trailer [edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί [edit]
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 29 Ιουλ 2008 #3 Υποκλίνομαι στη μουσική!!! Ανατριχιάζω κάθε φορά που την ακούω! Το Resident Evil 2, ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο Playstation και η μουσική του (και όχι μόνο) με έχει σημαδέψει! Όντως, είναι σα να βλέπω το Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 29 Ιουλ 2008
Υποκλίνομαι στη μουσική!!! Ανατριχιάζω κάθε φορά που την ακούω! Το Resident Evil 2, ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο Playstation και η μουσική του (και όχι μόνο) με έχει σημαδέψει! Όντως, είναι σα να βλέπω το
Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.189 Αντιδράσεις 4.792 14 Σεπ 2010 #4 Mολις ανακοικοινωθηκε και το sequel σε 3d το 2012 oνοματι damnation,ελπιζω μεχρι τοτε να εχουμε 3dtv. Resident Evil : Damnation Announced Επισης στην τελευταια live action ταινια afterlife ,εχει guest stars τον γιγαντα απο το 4 και τον τυπα τον 2μετρο με το τσεκουρι απο το 5 για οσους ειναι γνωστες.
Mολις ανακοικοινωθηκε και το sequel σε 3d το 2012 oνοματι damnation,ελπιζω μεχρι τοτε να εχουμε 3dtv. Resident Evil : Damnation Announced Επισης στην τελευταια live action ταινια afterlife ,εχει guest stars τον γιγαντα απο το 4 και τον τυπα τον 2μετρο με το τσεκουρι απο το 5 για οσους ειναι γνωστες.
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 15 Σεπ 2010 #5 Το Afterlife, έχει τόσο slow motion, όσο τα replay τριών ποδοσφαιρικών αγώνων μαζί! Πάντως, θα το δω.... Ή είμαστε fans ή δεν είμαστε!
Το Afterlife, έχει τόσο slow motion, όσο τα replay τριών ποδοσφαιρικών αγώνων μαζί! Πάντως, θα το δω.... Ή είμαστε fans ή δεν είμαστε!