Black Sabbath (1963)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnalepou

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
538
...Αν και δεν την έχω δει αυτη την σποδυλωτή ταινία,ομολογω οτι με εξιτάρει η συμμετοχή της Ρίκας σε ταινία τρόμου μαζί με τον μάστερ του είδους...πρέπει να την βρω συντομα.Βλεπω και υψηλή βαθμολογία (7,2) στο IMDB με πολλές ψήφους. H ιστορία με τον Καρλόφ και τη Ρίκα είναι εποχής και είναι σχετική με βρυκόλακες!

black_sabbath_poster_01.jpg

black+sabbath+karloff.jpg

blacksab3.jpg

Προβολή συνημμένου 57740Προβολή συνημμένου 57738Προβολή συνημμένου 57739

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιαννη ειναι φοβερο τι πας και ξεθαβεις. Με φυτιλιασες τωρα να αρχισω τα ψαξιματα

Τι λες τώρα; Δεν είχα ιδέα...φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον...

θα ρωτήσω ένα φίλοπου έχει τεράστια ...(ήταν ακραία τεράστια προτού πουλήσει λόγω χώρου ένα μεγάλο μέρος της βιντεοσυλλογής) ....συλλογή με τρόμου και θα ενημερώσω ;)

Χαχαχα η Ρίκα άναψε φωτιά στους θριλλερομανείς!

Ορίστε και κάποιες σπανιες φωτό σκανναρισμένες από το βιβλίο της Ρίκας "ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΟ"

[edit] dead pic [edit]

img217e.jpg

blacksab3.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από τις αγαπημένες μου ταινίες τρόμου των 60's, από έναν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες του horror. Και φυσικά η ταινία από την οποία πήραν το όνομά τους οι Black Sabbath. Ξεχωρίζει η ιστορία με τον Karloff, ο ίδιος υπέροχος και η ιστορία εντελώς ανατριχιαστική.

Από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των 60ς . Συμφωνώ πως η ιστορία με τον Karloff είναι η καλύτερη με διαφορά.

Πίσω
Μπλουζα