Blades (1989)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας telonio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

telonio

Immense Cult RetroFigure
Αντιδράσεις
2.637
Μία ταινία που είχα δει σε βίντεο καπου αρχές του 1990 και θυμήθηκα πρόσφατα και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας είναι το Blades (1989) της Troma.

Η υπόθεση έχει να κάνει με μία κουρευτική μηχανή του γκαζόν(!) η οποία ζωντανεύει και αρχίζει να πετσοκόβει κόσμο με τις λεπίδες της. Έχουν περάσει τόσα χρόνια που θυμάμαι μόνο μερικές σκηνές. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία αξίζει (με τέτοιο σενάριο πολύ αμφιβάλλω) αλλά τότε που την είχα δει μου είχε κάνει αίσθηση. Βέβαια ήμουν και μικρός. Πάντως έχει μερικές gore σκηνές και είναι ψιλο-σπλάτερ ταινία. Στην χώρα μας το εξώφυλλο ήταν τελείως διαφορετικό από το Αμερικάνικο. Έδειχε στο κάτω μέρος τις λεπίδες της μηχανής και επάνω (μπροστά της δηλαδή) το γκαζόν με έναν άντρα και μια γυναίκα να τρέχουν τρομαγμένοι. O τίτλος της αν θυμάμαι καλά ήταν Οι λεπίδες του θανάτου. Εγγυημένη ταινία σε όσους την βρίσκουν να βλέπουν b movies σπλατεριές. Ψήνεστε να την δείτε; :D

blades7.jpg
Προβολή συνημμένου 130656

blades6.jpg
Προβολή συνημμένου 130657

Και εδώ το τρέιλερ της ταινίας. Enjoy..

[edit] O λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων [edit]YouTube - Blades(1989)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H TROMA ήατν εγγύση στα b-movies.

Τι να πρωτο-θυμηθεί κανείς ;

TOXIC AVENGER, CLASS OF NUKE-EM HIGH, WAR, REDNECK ZOMBIES και πάμπολλα άλλα "διαμάντια".

Blades λεγόταν τελικά ε ;

Πρέπει να τη δω !

Μένω άφωνος!!! :sealed:

Μάλλον για c-movie μου κάνει!!! :D

telonio είπε:
Η υπόθεση έχει να κάνει με μία κουρευτική μηχανή του γκαζόν(!) η οποία ζωντανεύει και αρχίζει να πετσοκόβει κόσμο με τις λεπίδες της.
...

Ψήνεστε να την δείτε;
LOL, με τέτοια περιγραφή ψήθηκα! :D

Πίσω
Μπλουζα