Blazing Angels...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
ή πολύ απλά η συνέχεια του θρυλικού Wings της Amiga.

Δοκιμάστε το και θα πάθετε την πλάκα σας.

Δεν είναι εξομοιωτής, οπότε δεν θα σας σπάσουν τα νεύρα με προσγειώσεις, μοχλάκια και τα λοιπά. Αλλά οι αερομαχίες είναι μοναδικές κια θυμήθηκα το Wings αμέσως...

Δεν χρειάζεται να έχετε κανένα τέρας να παίξετε. Σε 1024 Χ 769 είχα ομαλότατη κίνηση και κανένα σπάσιμο στο internet rig.

για δώστε λίνκ λεβέντες μου

Μόνο free δεν είναι, κανονικότατο game.

Λοιπόν:

http://blazing-angels.uk.ubi.com/ps3/index.php

Αγνοείστε το PS3. Έχει βγει σε PC, όπου το παίζω τώρα.

Επιπλέον μια συμβουλή.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο joystick, αναλογικό πάντα, για να μπορέχω να παίξω το παιχνιδάκι σε όλο του το μεγαλείο.

Να μην κοστίζει όσο μια 32άρα οθόνη, να μην έχει μπιχλιμπίδια επάνω και πάνω από όλα να συνδέεται σε USB.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ξερω αλλα δεν αλλαζω με τιποτε pooky τα κουμπια και το mouse.Τι να κανω ο επιμενων Amιgά

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται, πίστεψέ με!!!!!!

Τα παλιά Sidewinder της Microsoft είναι πάρα πολύ καλά. Επίσης και της Thrustmaster. Πήγαινε πάντως σε ένα Πλαίσιο να τα δοκιμάσεις, να δεις πως το αισθάνεσαι στο χέρι σου.

Thanks man!

Για Logitech καμιά γνώμη;

Γενικά η Logitech βγάζει πολύ ωραία πράγματα, αλλά δεν έχω δεί κανένα τώρα τελευταία. Εάν θες ναξοδέψεις κάτι παραπάνω, πάρε Force Feedback , έχω δεί να κυκλοφορεί της Thrustmaster, αλλά εαν βρείς το Force Feedback 2(με σύνδεση USB) της Microsoft, πουθενά άρπαξε το είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό, (εγώ αυτό είχα πριν πάρω το Thrustmaster Cougar). H τιμή τους είναι γύρω στα 70 ευρώ.

Δεν είναι εξομοιωτής, οπότε δεν θα σας σπάσουν τα νεύρα με προσγειώσεις, μοχλάκια και τα λοιπά. Αλλά οι αερομαχίες είναι μοναδικές κια θυμήθηκα το Wings αμέσως...
Δοκίμασε το Combat Flight Simulator 2, της ακατανόμαστης. :biglaugh: Μπορείς να καταργήσεις τα εκνευριστικά στοιχεία του ρεαλισμού, (π.χ. μίγμα στην μηχανή, βήμα έλικας, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά), και να ευχαριστηθείς την πτήση. Επίσης εαν θες το προσγειώνεις (σε αεροπλανοφόρο παρακαλώ, το έχω πετύχει μόνο τρεις φορές μέχρι τώρα :biglaugh:), αλλιώς γίνεται αυτόματα. Και τέλος έχεις την δυνατότητα να πάρεις μέρος σε όλη την μάχη του Ειρηνικού. (Εγώ τώρα είμαι στο Midway).

Χμ! Ενδιαφέρον!

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Αύριο λέω να πάω από Πλαίσιο για κανένα stick της προκοπής. Την Thrustmaster να λέμε την αλήθεια την ήξερα, αλλά δεν είχα καμία γνώμη για τα προϊόντα της. Αφού λες ότι αξίζουν θα τους ρίξω μια ματιά.

Α, ξέχασα, το Blazing Angels σε παιδεύει πάρα πολύ χωρίς joystick. Με mouse και keyboard δεν μου αρέσει τόσο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την Thrustmaster να λέμε την αλήθεια την ήξερα, αλλά δεν είχα καμία γνώμη για τα προϊόντα της. Αφού λες ότι αξίζουν θα τους ρίξω μια ματιά.
Είναι κορυφή. Αυτό το joystick που έχω, από την Thrustmaster (H.O.T.A.S. Cougar), είναι πιστό αντίγραφο του F - 16. Προγραμματίζεται και κάνει παπάδες. (Μέχρι και Throttle στο Wing Commander έβαλα.)

Για Logitech καμιά γνώμη
Σήμερα στο Πλαίσιο είδα ένα με Throttle και Rudder, και με καλή αίσθηση περίπου στα 23 ευρώ. Για μένα είναι πολύ καλή προσφορά.

Πίσω
Μπλουζα