Blood lake (1987)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.030
Προβολή συνημμένου 115861

Αμερικη την δεκαετια του 80 και μια παρεα ξαναμενων εφηβων προμηθευονται με μπυρονια και πανε για σαββατοκυριακο σε ενα σχετικα απομονωμενο σπιτι :sealed: που διπλα σε αυτο υπαρχει μια μεγαλη λιμνη :sealed: και που εκει τριγυρω υπαρχει καποιος πυροβολημενος που του γυρισε η βιδα και αρχιζει και σκοτωνει τα αλανια που πηγαν εκει για να περασουν ενα τελειο σαββατοκυριακο και να γουσταρουν.Μιλαμε εχω παθει πλακα με την πρωτοτυπια γιαυτο και η φατσουλες πιο πανω λογο της τεραστιας εκπληξης μου για το πρωτοτυπο αυτο σεναριο :P

Ομολογω πως οταν πριν χρονια βρηκα αυτη την ταινια και διαβασα την ιστορια και ειδα και το εξωφυλο εφαγα μεγαλο παπα γιατι με δημιουργησε προσδοκιες πως θα δω κατι καλο οπως το Friday the 13th πχ ομως τελικα η ταινια δεν ειχε καμια σχεση γιατι μιλαμε για ενα απο τα χειροτερα και πιο μουφα slashers ολων των εποχων γιαυτο και τελικα το απολαυσα σαν τεραστιος fan τετοιων ταινιων αλλα και του ρητου ''Οσο πιο κακο τοσο πιο καλο'':D Η ταινια αυτη καταρχην ειναι σαν να μαζευτηκαμε σε ενα σπιτι εγω ο κωστας ο χρηστος ο μητσος ο τακης η χρυσα η κατερινα και καποια αλλα αλανια και πανω στο φαει και στο ποτο λεω εγω ρε δεν περνουμε την καμερα να γυρισουμε μια ταινια; Οποτε πηραμε την καμερα και γυρισαμε ενα slasher. H ερμηνειες ειναι απλα ανεκδοτο και μαλιστα απο τα πιο αστεια και δεν φτανει αυτο αλλα στην αρχη οποιος κατσει να την δει μπορει και να νομιζει πως ειναι καποιο ντοκυμανταιρ για το θαλασσιο σκι γιατι 20 με 25 λεπτα συνολικα βλεπουμε τους τυπαδες να χαζολογουν στη λιμνη και να κανουν θαλασσιο σκι.Ενταξει ρε σεναριογραφοι (λεμε τωρα :P ) καλο το θαλασσιο σκι αλλα δειξτε και λιγο ελεος στον θεατη.Αφου λοιπον χορτασει το ματι μας θαλαασιο σκι ερχονται τα καλα και οπου καλα βαλτε τον ψυχακια δολοφονο που μαλον τα πηρε και αρχισε να σκοτωνει τα τσακαλακια γιατι μαλον δεν τον αφηναν να κανει θαλασσιο σκι :D jason voorhees,michael myers,freddy krueger κ.α δεν πιανουν μια μπροστα σε αυτο το χοντρο αλανι του blood lake με της καουμποικες μποτες και με το μαχαιρι που ειναι λες και το πηρε για να καθαρισει πατατες.Μιλαμε εχει τετοια σπαριλα και βαρεμαρα οταν κανει τους φονους και τετοια ερμηνεια που απορω πως γεινεται να μην τον προτειναν για οσκαρ εκεινη την χρονια :P Ειδικα εφε δεν υπαρχουν και ολοι οι φονοι ειναι τοσο κακοι που δειχνουν το μεγαλειο αυτης της ταινιαρας και ενα αλλο επικο ειναι το γεγονος οτι αν υπαρχουν καποιοι αστειοι η σοβαροι διαλογοι πολυ απλα δεν τους ακουμε γιατι οταν παει καποιος απο αυτους τους και καλα ηθοποιους που παιζουν στην ταινια να μιλησει καπως δυνατα η μουσικη που ακουγεται στο backround δυναμωνει με αποτελεσμα να μην μπορουμε να ακουσουμε τιποτα η καλητερα να ακουμε τα μισα απο ολα αυτα που λενε και αντε να την εχεις με υποτιτλους οπως εγω παλευετε η δουλεια αλλα να την δεις χωρις υποτιτλο ειναι πολυ βρομα η δουλεια.

Καποιοι μπορει να απορουν ποιος ο λογος να υπαρχει αυτοι η ταινια να μπηκαν δηλαδη καποιοι στον κοπο να την φτιαξουν και η απαντηση ειναι πολυ απλη.Αν δεν υπηρχαν αυτα τα σκουπηδια τι θα βλεπαμε ολοι εμεις που τα λατρευουμε; :D :headbangdude:

ΥΓ: Trailer δεν βρηκα να βαλω αλλα οπως ειδα πριν λιγο υπαρχει η ταινια ολοκληρη στο youtube οποτε οσοι αναζητατε μια ποιοτικη ταινια με οσκαρικες ερμηνειες,εξαιρετικη πλοκη και μπλα μπλα μπλα μην μπητε στον κοπο να την δειτε :P ολοι οι υπολοιποι fans (οσοι καμενοι υπαρχουν τελως παντων :D ) παρτε μια εξαδα μπυρες και σπευσατε γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Xαχαχα, φοβερή η περιγραφή, ειδικά αυτό με το μαχαίρι το δολοφόνου που είναι σαν να καθαρίζει πατάτες :D Λατρεύω τα bad movies, κυρίως όταν χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Από τις πιο προχειροφτιαγμένες που έχω δει. Σαν να την γύρισαν με σπιτική κάμερα ( περίμενα ότι κάποια στιγμή, θα σκάσουν πλάνα από τίποτα γενέθλια, πάνω στα οποία γράφτηκε το έργο). Στις νυχτερινές σκηνές πάλι, απλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τίποτα...

Πίσω
Μπλουζα