perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.140
Το Headstone Manor είναι ένα σπίτι στο οποίο είχαν συμβεί τρομερά πράγματα πολλά χρόνια πριν, και 18 άνθρωποι είχαν σφαγιαστεί μέσα σε μία νύχτα. Μετά από τόσο καιρό, μία ομάδα επιστημόνων με επικεφαλείς τους επιστήμονες Lukas Mandeville και Barbara Coyle, αποστέλλονται με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ερευνήσουν το μυστηριώδες οίκημα και να ρίξουν φως σε όσα συμβαίνουν εκεί. Το σπίτι αυτό όμως τελικά είναι ένα λημέρι σατανολατρών, οι οποίοι ευθύνονταν για τη σφαγή τότε, και με αρχηγό έναν αρχιερέα 700 ετών που επικοινωνεί με τον Σατανά, σκοπεύουν να σκοτώσουν και πάλι, την ομάδα των επιστημόνων αυτή τη φορά. Ενώ λοιπόν οι επιστήμονες ετοιμάζονται για τις έρευνές τους, οι σατανολάτρες ετοιμάζονται επίσης.
Η περίληψη ήταν σοβαρή, αλλά πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό horror comedy, όπου όλα τα κλισέ των ταινιών τρόμου αναπαράγονται με πολύ αστείο τρόπο. Γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ των horror comedy προσωπικά, αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, μιας και βλέπουμε και τον αγαπημένο Vincent Price στο ρόλο του σατανικού αρχιερέα. Είναι γερασμένος μεν εδώ, αλλά και πάλι χαρίζει μία υπέροχη κωμική ερμηνεία. Δυνατό χαρτί της ταινίας θεωρώ επίσης τον Άγγλο κωμικό Kenny Everett, ο οποίος είναι ξεκαρδιστικός στο ρόλο του επιστήμονα Mandeville.
Προβολή συνημμένου 123426
Trailer:
[video=youtube;n6zmvE-uEu0]
Η περίληψη ήταν σοβαρή, αλλά πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό horror comedy, όπου όλα τα κλισέ των ταινιών τρόμου αναπαράγονται με πολύ αστείο τρόπο. Γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ των horror comedy προσωπικά, αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, μιας και βλέπουμε και τον αγαπημένο Vincent Price στο ρόλο του σατανικού αρχιερέα. Είναι γερασμένος μεν εδώ, αλλά και πάλι χαρίζει μία υπέροχη κωμική ερμηνεία. Δυνατό χαρτί της ταινίας θεωρώ επίσης τον Άγγλο κωμικό Kenny Everett, ο οποίος είναι ξεκαρδιστικός στο ρόλο του επιστήμονα Mandeville.
Προβολή συνημμένου 123426
Trailer:
[video=youtube;n6zmvE-uEu0]