Blue's Journey [World Record (Twin Galaxies)]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.054
Με εσπασε τα νευρα πολλες φορες αλλα το καταφερα και αυτο το world record.To blue's journay ειναι παιχνιδι που μαρεσει παρα πολυ.Ειναι παιχνιδι της Alpha Denshi και κυκλοφορησε για τα Arcades,το Neo Geo cd και για την virtual console του wii.Εγω το γνωρισα στα Arcades το 1995 και με εντυπωσιασαν τα υπεροχα χρωματα που ειχε τα οπλα που επερνες στο παιχνιδι το οτι εκτος απο το χτυπημα και το αλμα ειχε και τριτο κουμπι που ο χαρακτηρας γεινοταν μικρος για να μπαινει σε μικρα περασματα,τρυπες κτλ και οτι δεν ηταν εντελως γραμμικο.Σε εδεινε την επιλογη σε διαφορα σημεια του παιχνιδιου να επιλεξεις την διαδρομη σου και αυτο εδεινε καποιο βαθος στο παιχνιδι.Σε γενικες γραμμες ειναι υπεροχο παιχνιδι .

Να και ενα βιντεο να το θυμηθουν ωσοι δεν το γνωριζουν και να το μαθουν ωσοι δεν το ξερουν:

[edit] Αφαίρεση εικόνας γιατί περιέχει προσωπικά στοιχεία [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απιθανο παιχνιδι που το εχω λιωσει οχι τοσο στα ηλεκτρονικα αλλα στο MAME.Μπραβο βρε θηριο γιατι δεν ειναι και το πιο ευκολο παιχνιδι.Στο χω πει ξανα εγω,καντο επαγγελμα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω πολυ φιλε.Χαιρομαι που και συ γουσταρεις τοσο πολυ το blue's journay.Ειναι υπεροχο παιχνιδι.

Άντε, νάτο το εβδομαδιαίο παγκόσμιο ρεκόρ πάλι! Μπράβο ρε παίχτη! :D

Σου εύχομαι να τα κάνεις καθημερινά, είσαι σε καλό δρόμο. ;)

Eυχαριστω φιλε maddog.Aληθεια,ασχοληθηκες ποτε μαυτο το παιχνιδι;

Όχι φίλε, δεν είμαι fan. Κάποια στιγμή θα το αγοράσω για το NeoGeo CD που κυνηγάω κάποτε να έχω ολοκληρωμένη συλλογή (σε άλλο thread δείχνω τι έχω ως τώρα...) αλλά πραγματικά δεν μου έχει κάνει κλίκ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ την προσπάθεια που χρειάζεται για οποιοδήποτε Παγκόσμιο ρεκόρ. :)

Eχω ποσταρη στο θεμα με την φοβερη συλογη σου απο Neo Geo φιλε Maddog και εχω σχολιασει για το πολυ αγαπημενο μου sonic wings 2.Τωρα θα ξεκινησω για το παγκοσμιο ρεκορ σε ενα εκπληκτικο παιχνι που το γουσταρω τρελα και το θεωρω απο της καλητερες στιγμες της SEGA.To φανταστικο Bonanza bross.

Πίσω
Μπλουζα