Stanfromgreece RetroMasteR Joined 5 Μάρ 2008 Μηνύματα 1.028 Αντιδράσεις 80 10 Mαϊ 2008 #1 ΠΑΙΞΤΕ Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 26 Ιουν 2008
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.344 Αντιδράσεις 1.328 10 Mαϊ 2008 #2 Πραγματικά κρίμα που η μεταφορά στον Amstrad, δεν ήταν καλή! Lazy coders... Αχχχχ! Τι μου θύμησες τώρα με το λογότυπο της Firebird... Πολύ όμορφο το review...
Πραγματικά κρίμα που η μεταφορά στον Amstrad, δεν ήταν καλή! Lazy coders... Αχχχχ! Τι μου θύμησες τώρα με το λογότυπο της Firebird... Πολύ όμορφο το review...
billy Retromaniax Co-Founder Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.232 Αντιδράσεις 271 10 Mαϊ 2008 #3 ...ακούραστε Stan, μπράβο και πάλι !! Θυμάμαι ότι η έκδοση του amstrad δεν με είχε εντυπωσιάσει όσο εκείνη του commodore (ειδικά στον ήχο), αλλά οπτικά το παιχνίδι ήταν τουλάχιστον σε αποδεκτό επίπεδο, ενώ ήταν και πολύ-πολύ playable.
...ακούραστε Stan, μπράβο και πάλι !! Θυμάμαι ότι η έκδοση του amstrad δεν με είχε εντυπωσιάσει όσο εκείνη του commodore (ειδικά στον ήχο), αλλά οπτικά το παιχνίδι ήταν τουλάχιστον σε αποδεκτό επίπεδο, ενώ ήταν και πολύ-πολύ playable.
Stanfromgreece RetroMasteR Joined 5 Μάρ 2008 Μηνύματα 1.028 Αντιδράσεις 80 10 Mαϊ 2008 #4 γι'αυτό και αγαπητέ μου Billy έγραψα ότι το έσωζε το gameplay... οπτικά... με χάλαγε η εμφάνιση των Bub kai Bob... τους περίμενα πολύ καλύτερους
γι'αυτό και αγαπητέ μου Billy έγραψα ότι το έσωζε το gameplay... οπτικά... με χάλαγε η εμφάνιση των Bub kai Bob... τους περίμενα πολύ καλύτερους
billy Retromaniax Co-Founder Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.232 Αντιδράσεις 271 10 Mαϊ 2008 #5 ...συμφωνούμε 100%... Δυστυχώς το πολύ μικρό μέγεθος των sprites δεν βοηθάει ώστε να μπορέσουν να αποδοθούν με περισσότερη λεπτομέρεια...
...συμφωνούμε 100%... Δυστυχώς το πολύ μικρό μέγεθος των sprites δεν βοηθάει ώστε να μπορέσουν να αποδοθούν με περισσότερη λεπτομέρεια...