DIMITRIS K. Retro Member Joined 28 Νοέ 2007 Μηνύματα 190 Αντιδράσεις 2 25 Ιουν 2008 #1 Δείτε εδώ!!!Καρα καρα σπάνιο!!! Δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, αλλά όποιος τον θέλει, μορεί να τον πείσει!! Κρίμα που έχω αφραγκιές αυτή την περίοδο...
Δείτε εδώ!!!Καρα καρα σπάνιο!!! Δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, αλλά όποιος τον θέλει, μορεί να τον πείσει!! Κρίμα που έχω αφραγκιές αυτή την περίοδο...
DIMITRIS K. Retro Member Joined 28 Νοέ 2007 Μηνύματα 190 Αντιδράσεις 2 25 Ιουν 2008 #2 Τελικά τον ρωτάει ένας, αν στέλνει Γερμανία και δεν έχει πρόβλημα!! Γιατί όχι και Ελλάδα λοιπόν!!! ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!! :shake:
Τελικά τον ρωτάει ένας, αν στέλνει Γερμανία και δεν έχει πρόβλημα!! Γιατί όχι και Ελλάδα λοιπόν!!! ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!! :shake:
manos426f The King of Retro® Joined 9 Οκτ 2006 Μηνύματα 5.389 Αντιδράσεις 174 26 Ιουν 2008 #3 Το στέλνει κι Ελλάδα λοιπόν...
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.575 Αντιδράσεις 4.377 26 Ιουν 2008 #4 Είμαι περίεργος να δω πού θα σταματήσει.... BTW, επειδή είδα ότι γράφει ότι περιλαμβάνει και έναν Micropωlis δίσκο , εάν κάποιος έχει σκοπό να το χτυπήσει, να του πει να μην τον συμπεριλάβει στη συσκευασία γιατί αυτό θα συνεπαγόταν επιπλέον 2 κιλά βάρος !!
Είμαι περίεργος να δω πού θα σταματήσει.... BTW, επειδή είδα ότι γράφει ότι περιλαμβάνει και έναν Micropωlis δίσκο , εάν κάποιος έχει σκοπό να το χτυπήσει, να του πει να μην τον συμπεριλάβει στη συσκευασία γιατί αυτό θα συνεπαγόταν επιπλέον 2 κιλά βάρος !!