Juanita Retro PaTRi@RcH Joined 23 Οκτ 2007 Μηνύματα 4.263 Αντιδράσεις 376 27 Ιαν 2009 #1 Το παρακάτω βιντεάκι είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη Misspepper με την ελπίδα να της αρέσει!!! Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 27 Αύγ 2012
misspepper77 RetroActive Joined 1 Οκτ 2008 Μηνύματα 290 Αντιδράσεις 7 27 Ιαν 2009 #2 Σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοσο πολύ!!! Γκρρρ που είναι τα έμιτονς που χοροπηδούν;;;;; Χμμ καλά θα αρκεστώ σε αυτα που έχω #) #) #) #) #) !!!!!
Σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοσο πολύ!!! Γκρρρ που είναι τα έμιτονς που χοροπηδούν;;;;; Χμμ καλά θα αρκεστώ σε αυτα που έχω #) #) #) #) #) !!!!!
domniki RetroJunkie™ Joined 16 Mαϊ 2007 Μηνύματα 3.675 Αντιδράσεις 2.685 28 Ιαν 2009 #3 misspepper77 είπε: Σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!Γκρρρ που είναι τα έμιτονς που χοροπηδούν;;;;; Χμμ καλά θα αρκεστώ σε αυτα που έχω #) #) #) #) #) !!!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ποια απ'ολα εννοεις misspepper77? :cheers: :gdance: Το βιντεο θα το δω απο το σπιτι (ας οψεται ο administrator του δικτυου )
misspepper77 είπε: Σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!Γκρρρ που είναι τα έμιτονς που χοροπηδούν;;;;; Χμμ καλά θα αρκεστώ σε αυτα που έχω #) #) #) #) #) !!!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ποια απ'ολα εννοεις misspepper77? :cheers: :gdance: Το βιντεο θα το δω απο το σπιτι (ας οψεται ο administrator του δικτυου )
misspepper77 RetroActive Joined 1 Οκτ 2008 Μηνύματα 290 Αντιδράσεις 7 29 Ιαν 2009 #4 Αυτά Δομνικάκι μου και φυσικά αυτό :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah:
M metsgr RetroActive Joined 1 Οκτ 2008 Μηνύματα 518 Αντιδράσεις 13 4 Φεβ 2009 #5 Ααααχχχχ!!! Τι υπέροχα που είναι τα πουλάκια μου!!! Good old days... :flower: Τι ευτυχισμένες μέρες εκείνες!! (Παρά τα Ραγκανόπαιδα που της έκαναν τη ζωή πατίνι όλη μέρα. Τέτοιες βραδιές το αποζημίωναν το κοριτσάκι μας...) Μπράβο Χουανίτα, καταπληκτικές οι σκηνές που διάλεξες! :wub: Πώς να μη σε πνίγει μετά το άδικο απέναντι στη Μιζούκι, γκρρρρ....
Ααααχχχχ!!! Τι υπέροχα που είναι τα πουλάκια μου!!! Good old days... :flower: Τι ευτυχισμένες μέρες εκείνες!! (Παρά τα Ραγκανόπαιδα που της έκαναν τη ζωή πατίνι όλη μέρα. Τέτοιες βραδιές το αποζημίωναν το κοριτσάκι μας...) Μπράβο Χουανίτα, καταπληκτικές οι σκηνές που διάλεξες! :wub: Πώς να μη σε πνίγει μετά το άδικο απέναντι στη Μιζούκι, γκρρρρ....