Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Xθες κατα της 3 τα ξημερωματα και ενω ειχαμε κατεβασει και γω δεν θυμαμαι ποσες μπυρες και ουισκυ και ενω ειχαμε διωξει της γυναικες ειχαμε μια κοντρουλα με τον κολητο μου για το ποια απο της δυο προτιμαμαι και ποια εχει προσφερει περισσοτερα στα videogames.Απο την μια εχουμε την Capcom την εταιρια που μας προσφερε καταρχην στα Arcades παιχνιδαρες οπως 1941,1942,1943,Alien vs pradator,final fight,knights of the round,the punisher,ghouls n ghosts,ghosts n goblins,Black tiger την σειρα Street fighter και ενα σωρο αλλα.Και στης κονσολες απολαυσαμε δεκαδες παιχνιδαρες οπως τα street fighter κλασσικα τα Residen evil,ενα σωρο Megaman,το monster hunter τα Dino crisis τα Breath of fire και ειδικα τα δυο στο snes και ειδικα το δευτερο με τους διαφορετικους τερματισμους αλλα και ενα σωρο αλλα παιχνιδια που χρειαζονται ενα σωρο μηνυματα για να υποθουν.
Απο την αλλη εχουμε την konami με τα Contra,gradius τα Metal Gear τα silent hill τα Castlevania τα παλαιοτερα TMNT τα Track and Field και το ISS που το ξερουν οι παντες αλλα και τα Suikoden.Oπως και παρα πολλα αλλα βεβαια.Το θεμα ειναι οτι μεχρι σημερα η Capcom φαινεται οτι λητουργει καλητερα και ολο θα βγαζει και παιχνιδια που θα τα περιμενει ο κοσμος και που θα κανουν επυτηχια ενω η Konami ειναι λες και τα περιμενει ολα απο το Metal Gear.
Oποτε ας το κανει καποιος Pol και πειτε τι προτιματε Capcom η Konami;
Προσωπικα μιας και η μεγαλητερη καψουρα μου ειναι τα Arcades θα ψηφησω Capcom γιατι εχει προσφερει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την Konami στα Arcades.
Απο την αλλη εχουμε την konami με τα Contra,gradius τα Metal Gear τα silent hill τα Castlevania τα παλαιοτερα TMNT τα Track and Field και το ISS που το ξερουν οι παντες αλλα και τα Suikoden.Oπως και παρα πολλα αλλα βεβαια.Το θεμα ειναι οτι μεχρι σημερα η Capcom φαινεται οτι λητουργει καλητερα και ολο θα βγαζει και παιχνιδια που θα τα περιμενει ο κοσμος και που θα κανουν επυτηχια ενω η Konami ειναι λες και τα περιμενει ολα απο το Metal Gear.
Oποτε ας το κανει καποιος Pol και πειτε τι προτιματε Capcom η Konami;
Προσωπικα μιας και η μεγαλητερη καψουρα μου ειναι τα Arcades θα ψηφησω Capcom γιατι εχει προσφερει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την Konami στα Arcades.