Celebrate the 80s and 90s with the Hoff!!!!!!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δηλαδή εντάξει, Κροατία, Σλοβενία και Ιταλία που είναι όλοι ένα τσιγάρο δρόμος και εμείς τίποτα? Αδικία.

Παρολαυτά έχω να πω respect :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Έχω την εντύπωση οτι αν δεν ήταν η καταραμένη κρίση και είχαν καλύτερη εικόνα για την καψερή τη χώρα μας, θα έρχονταν και εδώ...

DINO είπε:
Έχω την εντύπωση οτι αν δεν ήταν η καταραμένη κρίση και είχαν καλύτερη εικόνα για την καψερή τη χώρα μας, θα έρχονταν και εδώ...
+1 :(

Τι τέλειο lineup!!!! Πόσο ζέχνει νοσταλγία αυτή η εκδήλωση;;;; :happyjump:

Μακάρι να γινόταν και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο... :(

Αλλά αμα το εισιτήριο έφτανε κανά 50άρι+, δε θα μάζευε και κόσμο. Και για να τους φέρεις όλους αυτούς, θες λεφτά. Άρα no money, no party.

Αν, λέω αν, στέλναμε ένα αίτημα μέσα από αυτή την ιστοσελίδα σε αυτούς, με ομόφωνη απόφαση να γίνει το event και εδώ θα είχαμε λέτε κανένα αποτέλεσμα?

Απο οτι τσεκαρα η 2 Unlimited ξαναφτιαχτηκαν με το παλιο lineup (ειχε γινει νομιζω ενα come back με δυο μοντελες)

O Rick Astley επισης (γιατι μας το εκανε αυτο?).

Οι Vengaboys επισης επαναδραστηριοποιηθηκαν.

Η Samantha δεν το εγκατελειψε ποτε το αθλημα (επιασε και αλλα πιο παραξενα)

Πορωτικό το βιντεάκι πάντως... Φτιάχτηκα!

Wally είπε:
Οι Vengaboys επισης επαναδραστηριοποιηθηκαν.
Ναι, είχαν βγάλει πριν 3-4 χρόνια ένα κομμάτι, το Rocket to Uranus... Το οποίο μάλιστα είχε και 3D βιντεοκλίπ (μπλε-κόκκινο), για μια ρετρο χροιά!

Εν τω μεταξύ, οι Vengaboys μου θυμίζουν Παιχνίδια χωρίς σύνορα...

Wally είπε:
O Rick Astley επισης (γιατι μας το εκανε αυτο?).
Έλα ρε Ρικ τρέλανέ μας! Πέραν του ότι ήταν η απίστευτη τρολιά να πάρει βραβείο MTV το 2008 (έβαλα κι εγώ το χεράκι μου σε αυτό...), είχε αρχίσει να εμφανίζεται, νομίζω Γιαπωνία μεριά.

Πίσω
Μπλουζα