Chicken Run (Review)

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.364
Αντιδράσεις
6.108
Chicken Run (2000)

Προβολή συνημμένου 76366

Προσωπικα η animated ταινια του Aardman chicken Run μαρεσε πολυ και την γουσταρα οταν την ειδα.Οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι το επαιξα πρωτα στο Psx που τα γραγικα ηταν πολυ μετρια γιαυτο και αποφασισα να ασχοληθω με την εκδοση του Dreamcast και να να δωσω σε φιλο την εκδοση του psx που ηταν για τα μπαζα.Ωσο αστειο και να φαινεται το Chicken Run εχει στοιχεια απο Metal Gear και μπορει να μην εχουμε υψηλης τεχνολογιας οπλα αλλα και οι κοτες με ωσα διαθετουν μια χαρα τα καταφερνουν.

Το Chicken Run ειναι ενα πολυ καλο εως και αριστο θα μπορουσα να πω παιχνιδι.Οδηγουμε τον Ginger μεσα στον κοσμο του κοτετσιου και σκοπος μας ειναι να μαζεψουμε τα κομματια ενος χαρτη της περιοχης ωστε να μπορεσουμε να αποδρασουμε.Κοβουμε βολτες λοιπον γυρω απο τα κοτετσια και μεσα στην φαρμα ενω αγρια σκυλια ψαχνουν να μας βρουν και περιμενουν ενα λαθος μας για να κατασπαραξουν.Εμεις πρεπει να προσεχουμε και να μην περπαταμε σε φωτινες περιοχες και να μην παταμε αντικειμενα που κανουν θορυβο και τραβουν την προσοχη.Το gameplay του chicken run ειναι τοσο αιθηστικο που θα θελουμε να μην τελειωση το παιχνιδι ποτε.Ολες οι πιστες ειναι γεματες με πολλα και ενδιαφεροντα στοιχεια και πολλα puzzles που αυξανουν το βαθος του παιχνιδιου.Μπορουμε αμα γουσταρουμε να παιξουμε παραπανω απο μια φορα την καθε αποστολη για να κανουμε μεγακητερο σκορ αν μας ενδιαφερει αυτο.Στην πορεια μας για την αποδραση θα σωσουμε κοτοπουλα μεσα απο φλεγομενα κοτετσια αλλα και να εκσφεντονισουμε αλλα κοτοπουλα πανω σε ενα πλοιο οπως και να ταισουμε της κοτες για να γενησουν οσο το δυνατων περισσοτερα αυγα σε συντομο χρονικο διαστημα.ο χειρισμος γενικα ειναι πανευκολος δεν προκειται να προβληματισει κανεναν και αυτο που συνηθως θα κανουμε ειναι να τρεχουμε να ξεφυγουμε.Ενα εχουμε και ενα ρανταρ που γεινεται κοκκινο μολις μας πλησιασει καποιος εχθρος αλλα το κακο ειναι οτι καλυπτει μονο λιγα μετρα και πολλες φορες δεν θα παρουμε χαμπαρι ποτε θα μας πιασουν.To μονο προβληματακι που εχει το παιχνιδι ειναι αυτο της καμερας που καποιες φορες θα χανουμε τον χαρακτηρα μας αλλα αυτο δεν μειωνη την εξαιρετικη εικονα του παιχνιδιου.

Προβολή συνημμένου 76375

Οπτικα το chicken Run ειναι πανεμορφο και πολυ πολυ καλητερο απο την psx εκδοση οπως ειναι φυσικο.Η λεπτομερειες σε καθε πιστα αλλα και στους χαρακτηρες ειναι εξαιρετικη και ακομα και το ραμφος απο τα κοτοπουλα ειναι animated.

Τα ηχητικα εφε ειναι εντυπωσιακα και οι φωνες των χαρακτηρων και στα FMV αλλα και μεσα στο παιχνιδι.Το μουσικο κομματι επισης ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικο και ακολουθει πιστα τα βηματα της ταινιας.Οποιοι δεν εχουν ασχοληθει με το chicken run και θελουν να το κανουν η Dreamcast εκδοση ειναι μονοδρομος.

 
Που το θυμηθηκες ρε Βασιλη αυτο το παιχνιδι, το ειχα ξεχασει εντελως!! Εχω παιξει μονο την εκδοση του ps1 αλλα θυμαμαι οτι το ειχα διασκεδασει πολυ. Μπραβο για το Review.
 
Πριν καμια βδομαδα γιαννη τακτοποιουσα κατι παιχνιδια και το ειδα και ειπα να το τερματισω να το ξαναθυμηθω.Φοβερο παιχνιδακι και απο τα αγαπημενα μου.
 
Πίσω
Μπλουζα