Chrono Trigger - Crimson Echoes [Final] Leaked!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Nemo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
1.425
Tι ειναι το Chrono Trigger: Crimson Echoes ???

Ενα fan project mod του Chrono Trigger το οποιο προσθετει 35 ωρες παιχνιδιου , 10 διαφορετικα Finale ενω ολα αυτα εκτυλισσονται σε 23 κεφαλαια.

(μιλαμε για διαρροη/leak της τελικης/final εκδοσης οχι την 98% ολοκληρωμενη της οποιας η Square Enix εμποδισε την ολοκληρωση και διαθεση της.

Chrono Trigger: Crimson Echoes was a fan project modification of the Chrono Trigger ROM begun in late 2004. Development continued thanks to a dedicated group of fans through 2009. By May 2009, the game featured ~35 hours of game play, 10 multiple endings, and 23 chapters, much like the original Chrono Trigger; it was around 98% complete. The plot featured the original cast as they struggled against a new villain risen from the legacy of Zeal.
Τωρα το που θα βρειτε τα συστατικα (Rom & patch &patch utility)και πως θα κανετε το μαγειρεμα-patching, google is your friend .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγώ διάβασα σε ένα σχόλιο ότι εικάζεται ότι δεν είναι η τελική έκδοση αλλά η ΒΕΤΑ7 ή κάτι τέτοιο....

Είδα ένα είδος trailer στο youtube και ομολογώ ότι μου άρεσε. Είμαι γενικά αντίθετος με τέτοιες προσπάθειες από fan αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσω τον emulator! Η μουσική πολύ όμορφη και μου αρέσει που δείχνει ότι αναπτύχθηκε με την ίδια μηχανή γραφικών.....πραγματικά ένα δελεαστικό παιχνίδι.

keropi είπε:
εγώ διάβασα σε ένα σχόλιο ότι εικάζεται ότι δεν είναι η τελική έκδοση αλλά η ΒΕΤΑ7 ή κάτι τέτοιο....
Ταδε εφη ο emuπαραδεισος,εγω απλως το μετεφερα ...

καλά ναι, μπορεί και το ΒΕΤΑ7 να είναι λάθος, έτσι διάβασα υπογείως εγώ...

Θα το δοκιμάσω ασυζιτητή!

βρέθηκε και θα δοκιμαστεί αύριο :) κρίμα πάντως που δεν βγήκε επίσημη συνέχεια (δεν υπολογίζω το cross γιατί,αν και δεν το έχω παίξει,έχω ακούσει ότι απλώς στηρίζεται στο σύμπαν του trigger) ,θα ήθελα να μάθω τη πραγματική τύχη των πρωταγωνιστών,σκοτώθηκαν; ,κατά τη τελευταία μάχη που δείχνει στα cutscenes της psx έκδοσης,πιάστηκαν αιχμάλωτοι; ή μήπως κατάφεραν να διαφύγουν; μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ :(

Πίσω
Μπλουζα