Console artwork

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας telonio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

telonio

Immense Cult RetroFigure
Αντιδράσεις
2.644
Artwork με αερογράφο επάνω σε PS2, PS1, XBOX, DREAMCAST, N64, GAMEBOY, DS, GAMECUBE. Μερικά απο αυτά είναι πάρα πολύ καλά και πιστεύω αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

http://www.top-airbrush.de/index.htm?http://www.top-airbrush.de/spielkonsolen.htm

Το Gameboy advance αλλα Μάγια η μέλισσα είναι όλα τα λεφτά!:biglaugh:

:eek: :eek:

Τελικα υπάρχει πολύς κόσμος με ταλέντο ...

Μαυρίζει η ψυχή μου κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Ούτε καν τον Τιραμόλα δε μπορώ να ζωγραφίσω:mad:

Αν πιάνουν τα χέρια σου...

Χμμ...:icon_idea: Σήμερα θα είναι μια ημέρα-σταθμός για το playstation του αδερφού μου.... :diablotin:

Ε καλά...κάτι πιο μετριοπαθές ίσως!

Αν ειναι PS2 μπορεις αντι αερογραφου να χρησιμοποιησεις αυτο το πιστολι που πεταει καυτες ατσαλοπροκες.

Σιγουρα θα δημιουργησεις ενα πιασαρικο pattern (αλλα και θα κανεις και τη συγκεκριμενη κονσολα ενδιαφερουσα...)

Αντε τωρα να μην συμφωνησεις με τον Wally :thumb:

Wally είπε:
Αν ειναι PS2 μπορεις αντι αερογραφου να χρησιμοποιησεις αυτο το πιστολι που πεταει καυτες ατσαλοπροκες.Σιγουρα θα δημιουργησεις ενα πιασαρικο pattern (αλλα και θα κανεις και τη συγκεκριμενη κονσολα ενδιαφερουσα...)
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Καυτές ατσαλόπροκες στο PS2?? Και θα επιζήσει αυτής της βαναυσης κακομεταχείρισης;;;

Ε μην μου πείτε οτι πάλι κάνετε χιούμορ σχετικά με το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη κλπ.Ειμαι με το πιστόλι που πετάει πρόκες στο χέρι!!

R.I.P PS2.... :diablotin: (αλλο ενα ...σιγα σιγα θα τα εξαφανισουμε ολααα)

Ναι περίμενε, μην φας. Θα πεθάνεις της πείνας περιμένοντας.

Είναι και πολλά που να τα καταφέρετε.

Ούτε με πυρηνικά δεν εξαφανίζονται αυτά, έχουν πιάσει όλο τον κόσμο.

...σχεδόν 112 εκατομμύρια από δαύτα κυκλοφορούν τριγύρω μας.

Καλά...δεν θα διανοηθώ καν να ρωτήσω γιατί δεν χωνεύετε την συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή...Βαριέμαι... :)

Τί ήχο έκανε;

Xα σε τσάκωσα, Keeper:

dead_ps2.jpg

Arduinna, ότι πουλάει πολύ γίνεται μισητό.

Πίσω
Μπλουζα