CRT Τηλεόραση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gazmado
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
G

gazmado

Guest
Σκέφτομαι να φέρω απέξω μιας και δεν βρίσκω πια όσο και να ψάχνω... Έχετε κάτι υπόψη ΠΟΛΥ καλό να προτείνετε ? Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως, που θα πάρω μια φορά και θα απολαύσω από atari 2600 μέχρι psx. Και ο λόγος που τονίζω το πολύ καλό είναι ότι όσο αφορά τα οπτιακουστικά μέσα αξίζουν να γίνονται καλές αγορές, που επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Thanks εκ των προτέρων.

Έχει γεμίσει ο τόπος με...

...μεταχειρισμένες SONY WEGA, γύρω στα 100?, ανάλογα βέβαια και τις ίντσες.

Sony KV-34HS420 FD Trinitron WEGA HD-Ready CRT 34 ιντσες

Φυσικα τα μεταφορικα θα ειναι το βαρος της σε χρυσαφι...

για μένα η καλύτερη crt είναι η 100 hz Philips matchline 29αρα που υπήρχε στην αγορά μέχρι το 2004! Το καλό μοντέλο "πατούσε" όλες τις τηλεοράσεις crt που γνωρίζω...

H Sony 29" Τρίνιτρον που έχω εγώ, αλλά είναι ασήκωτη, χρειάζονται δυο άντρες για να τη μεταφέρουν. Και προσοχή ε; Όλες οι CRT έχουν υψηλό κενό στην οθόνη, και άμα σπάσει παθαίνει ενδόρηξη, επίσης έχουν υψηλή τάση, γύρω στα 30,000 βολτ.

Παιδιά δεν γίνεται τίποτα... κανένας πωλητής δεν τις στέλνει ούτε καν εντός της χώρας, πόσο μάλλον εξωτερικό. Η θα ψάξω σε χρυσές αγγελίες (εφημερίδα) μπας και βρώ κάτι ή θα βολευτώ με lcd. Για την δεύτερη περίπτωση υπάρχει κάποια προτίμηση/tip ? Στο μέγεθος ίσως ? Ευχαριστώ και πάλι, φοβερή ανταπόκριση εκ μέρους σας και γρήγορη.

gazmado είπε:
http://cgi.ebay.com/Commodore-1084s-monitor-rare-colour-color-C64-Amiga-/170500044612?pt=Computer_Monitors&hash=item27b2983744
Πως σας φαίνετε αυτή παιδία ? Και πάλι για τις κονσόλες που ανάφερα μιας και έχει και scart.
Πανάκριβο, μην το σκέφτεσαι, δεν αξίζει τον κόπο. Με τόσα λεφτά παίρνεις φοβερή τηλεόραση, με πολύ περισσότερες ίντσες και φυσικά με Scart. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Σκρουτζ βρήκα μια Daewoo 29" με 238 ευρώ και είναι και καινούργια. Φυσικά αν ψάξεις στις μεταχειρισμένες θα βρεις καλύτερες ευκαιρίες.

Βασικα η γνωμη ειναι οχι και αυτο γιατι:

α)η τιμη ειναι υπερβολικη (250 $ + 90$ μεταφορικα μονο για αμερικη αφου ο πωλητης ειναι στον καναδα-φαντασου ποσο θα ειναι για Ελλαδα ,αν στελνει)

β)ο κινδυνος να ερθει σπασμενο ειναι πολυ μεγαλος

γ)αν σε πιασουν στο τελωνειο αντε να τους πεισεις οτι ειναι αρχαιο μονιτορ για αρχαιους υπολογιστες

Εγω θα προτεινα:

1)Να δεις σε μαγαζια(Praktiker,κλπ και σε αυτα της γειτονιας ολο και καποια CRT θα υπαρχει

2)Aπο χρυση ευκαιρια-εχει και online site

3)Aπο αλλα ελληνικα sites πχ ricardo,aggeliopolis κλπ

4)απο ebay.de

Tωρα για ιντσες παρε οτι βολευει εσενα

edit με προλαβε ο leon..πολυ καλη και η προταση του

Κοιταξε και σε τοπικα/συνοικιακα καταστηματα επισκευων για τηλεορασεις. Πηρε γνωστος πολυ καλη CRT τηλεοραση Philips απο ενα τετοιο. Πολυ φτηνα μαλιστα, καπου στα 50?!

Είχα πάει στο service center της sony και ρώτησα για crt. Μου έδειξαν μια ξύλινη και ήθελαν 180 ευρώ. Αφήστε... είπαμε ρετρο αλλά όχι και ρετρο-κλέψιμο.

Γιαυτο και σου ειπα σε τοπικα καταστηματα φιλε μου ;)

Χρυση ευκαιρια αν δεις εχει πολλα κομματια

Ργω πηρα 29ρα matchline κουκλα με ενα κατοσταρικο

Χρυσές ευκαιρίες έχω δει αλλά αναφέρουν μόνο ίντζες και δεν μπορώ να δω specs και που πήρα και μερικούς τηλέφωνο δεν ξέρουν να μου πουν. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να είναι και ποιότητας. Παρεπιπτόντως στο ebay ΟΛΑ τα monitors που ειναι crt για κάποιο λόγο τα στέλνουν ενώ οι τηλεοράσεις είναι μόνο local pickup. Δείτε αυτό το υβρίδιο. http://cgi.ebay.com/NetTV-DTV34XR-DISPLAY-34-COMPUTER-CRT-MONITOR-TV-NICE-/150592031164?pt=Computer_Monitors&hash=item230ffc09bc

Πως σας φαίνετε ? Ίσως μπορεί να δουλέψει και για vintage computers ?

Nettv's award winning DTV34XR is a PC-ready, true progressive scan digital display perfect for multimedia presentations. The DTV34XR is compatible with all progressive scanning signals including high quality DVD players and digital HDTV decoders to produce brilliant flicker free images. This is a huge monitor! You can plug this up as a tv, computer monitor, or both. This monitor is a great way to get a huge screen without spending huge money on a newer LCD. It heavy weighing 156lbs and larger but a 32" LCD monitor is the same size accept for the depth and you only have to move it once to get it set up. Let me know if you have any additional questions!

Τελευταία επεξεργασία:
MHN ΠΑΡΕΙΣ CRT ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ! :)

Θα πληρωσεις τρελα μεταφορικα, ειναι και 110V

Θα βρεις ευκολα στην εγχωρια αγορα μια μεταχειρα.

Το ξέρω αλλά δεν βρίσκω βρε παιδιά αυτό που θέλω :P Δεν ξέρω αν έχω αναφέρει ότι μένω Κύπρο. Όσο για τα 110V με ένα μετασχηματιστή θα γίνει η δουλειά.

gazmado είπε:
Το ξέρω αλλά δεν βρίσκω βρε παιδιά αυτό που θέλω :P Δεν ξέρω αν έχω αναφέρει ότι μένω Κύπρο. Όσο για τα 110V με ένα μετασχηματιστή θα γίνει η δουλειά.
Βασικά οι Αμερικάνικες τηλεοράσεις δεν έχουν και Scart, οπότε σου είναι άχρηστες. Καλύτερα κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά επισκευής ηλεκτρονικών στην Κύπρο μπας και βρεις τίποτα καλό, ή συνέχισε να ψάχνεις στις αγγελίες.

32" Sony CRT που έχω εγώ ζυγίζει μόλις (...) 65 κιλά. Αν επιμένεις να εισάγεις από Αμερική, θα χώσεις ΠΟΛΛΑ χρήματα στην μεταφορική.

Χώρια αυτό με το SCART που αναφέρει ο Leon (τεράστιο πλεονέκτημα της Ευρώπης σε σχέση με την Αμερική στις τηλεοράσεις)

Πίσω
Μπλουζα