Dark Fall : The Journey (adventure)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Μιας και ξαναζω τη μανια με το Sapphire and Steel και ψαχνοντας πηγες, ανακαλυψα την υπαρξη της σειρας adventure Dark Fall.

Darkfall.jpg

To πρωτο παιχνιδι της σειρας κυκλοφορησε το 2000 (και επανακυκλοφορησε το 2003) και ειναι βασισμενο στο δευτερο (και καλυτερο) Assignment του Sapphire and Steel.

Το δευτερο βγηκε το 2004 (με Dr Who επιρροες) ενω περιμενουμε και τριτο μερος φετος.

Διαβασα mixed reviews. Εχει ασχοληθει καποιος με τη σειρα μιας και ψηνομαι να το εντοπισω/ξεκινησω? (μην φαω τζαμπα ωρα τελικα)...

Official Site

Wally το Dark Fall 1 και 2 τα εχω αλλα εμενα βασικα δεν μου εκαναν πολυ εντυπωση σαν παιχνιδια, ηταν και πολυ μικρα σε ιστορια, απο οτι θυμαμαι δλδ....

Νομιζω οτι το ενα απο τα 2 ειναι στα Ελληνικα αλλα θα τα βρω και θα σου πω....

Wally αν δεν είσαι από εκείνους που περιμένουν από το adventure να τους... τερματίσει την κάρτα γραφικών, τα Dark Fall είναι καλά και το άλλο παιχνίδι του ίδιου developer (Jonathan Boakes) ονόματι The Lost Crown ακόμα καλύτερο.

Γιατί στο Retro Gaming/Computing section όμως; 2000 δεν είναι και τόσο retro...

Αλκη21 τι εννοεις με το " αν δεν είσαι από εκείνους που περιμένουν από το adventure να τους... τερματίσει την κάρτα γραφικών" που αναφερεις παραπανω;

Το παιχνίδι να φτάσει την κάρτα γραφικών to the limits, να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές της. Προφανώς μιλάμε για adventure με γραφικά και animation σε επίπεδο Halo ή Oblivion :)

Rygar εγω κατα την δικη μου γνωμη παντα ανεφερα παραπανω την αποψη μου και χωρις να θελω να δωσω αλλη γνωμη/επιρροη σε κανεναν με αρνητικη κρτικη σχετικα με το dark fall πιστευω οτι εχουμε δει και καλυτερα του ειδους.

Να διευκρινίσω πως κι εγώ τη γνώμη μου είπα και δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση πως όποιος δεν μαγεύτηκε από τα παιχνίδια αυτά ανήκει στην κατηγορία που ανέφερα! :)

circleag είπε:
Rygar εγω κατα την δικη μου γνωμη παντα ανεφερα παραπανω την αποψη μου και χωρις να θελω να δωσω αλλη γνωμη/επιρροη σε κανεναν με αρνητικη κρτικη σχετικα με το dark fall πιστευω οτι εχουμε δει και καλυτερα του ειδους.
Εγώ δεν αναφέρθηκα στο παιχνίδι, δεν το ξέρω καν! Απάντησα στην ερώτηση που έκανες στον Αλκη, μιλώντας εντελώς τεχνικά και όχι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Rygar είπε:
Προφανώς μιλάμε για adventure με γραφικά και animation σε επίπεδο Halo ή Oblivion :)
Εδώ είμαι λίγο λάθος νοηματικά. Δεν αναφέρομαι στο εν λόγω παιχνίδι αλλά για adventure γενικώς...

Πίσω
Μπλουζα