DC homebrew/ports

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pitsunami
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pitsunami

RetroAdept
Αντιδράσεις
15
Είπα να ανοίξω ένα thread για να μαζευτούν όλα τα ports/homebrew games για το dreamcast.Φυσικά θα χρειαστώ την βοήθεια των σχετικών γιατι εγώ έχω μείνει πίσω! :)

Τα links φυσικά είναι νόμιμα.

Heretic

http://www.megaupload.com/?d=A8C9RRVL

picture.php

Θα επανέλθω με περισσότερα...

Σημειώνω εδώ για να μην υπάρξουν τίποτα παρανοήσεις, ότι το Heretic (καθώς και όλα τα ξαδερφάκια βλ. DoomDC, HexenDC, QuakeDC κλπ) είναι νόμιμα μόνο αν περιέχουν τα shareware .wads και όχι τα commercial. Ως γνωστόν το source code της μηχανής το απελευθέρωσε η ID Software, αλλά όχι και τα υπόλοιπα κομμάτια του κώδικα.

Και σαν δεύτερο homebrew θα προτείνω, τι άλλο, το περίφημο Beats of Rage. Μαζί με τα mods που έχουν δημιουργηθεί για αυτό, αποτελεί ένα δημοφιλέστατο κομμάτι της DC homebrew σκηνής, ειδικά αν σας αρέσουν τα side scrolling fighters τύπου Final Fight και Streets of Rage.

Αν ασχοληθείτε, ψάχτε οπωσδήποτε τα εξής mods που εμένα με έχουν ενθουσιάσει: Double Dragon Extreme και Hyper Final Fight. Έχει πάντως και αρκετά ακόμα που "λένε", ενώ και η στανταρ έκδοση είναι πολύ καλή.

Maddog είπε:
Σημειώνω εδώ για να μην υπάρξουν τίποτα παρανοήσεις, ότι το Heretic (καθώς και όλα τα ξαδερφάκια βλ. DoomDC, HexenDC, QuakeDC κλπ) είναι νόμιμα μόνο αν περιέχουν τα shareware .wads και όχι τα commercial. Ως γνωστόν το source code της μηχανής το απελευθέρωσε η ID Software, αλλά όχι και τα υπόλοιπα κομμάτια του κώδικα.
Και σαν δεύτερο homebrew θα προτείνω, τι άλλο, το περίφημο Beats of Rage. Μαζί με τα mods που έχουν δημιουργηθεί για αυτό, αποτελεί ένα δημοφιλέστατο κομμάτι της DC homebrew σκηνής, ειδικά αν σας αρέσουν τα side scrolling fighters τύπου Final Fight και Streets of Rage.

Αν ασχοληθείτε, ψάχτε οπωσδήποτε τα εξής mods που εμένα με έχουν ενθουσιάσει: Double Dragon Extreme και Hyper Final Fight. Έχει πάντως και αρκετά ακόμα που "λένε", ενώ και η στανταρ έκδοση είναι πολύ καλή.

Βάλε και κανένα link ντε! :P

pitsunami είπε:
Βάλε και κανένα link ντε! :P
Καλά ντε, μην βαράς.

Νόμιζα ότι η χαρά του ψαξίματος στο Google είναι καλύτερη. :P

Τέσπα, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ για 2 συλλογές με συνολικά 14 Beats of Rage Mods. Νομίζω ότι είναι αρκετό (και έχει και τα recommended μου μέσα!). Αν δεν χορτάσετε, ψάξτε και μόνοι σας λίγο μετά...

Πίσω
Μπλουζα