[DISNEY] Αναζήτηση ιστορίας με τον Ντόναλντ: Ο Ταλαίπωρος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Imgema

Alien RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.437
Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω μία συγκεκριμένη ιστορία με τον Ντοναλντ αλλά έχω ξεφυλλίσει σχεδόν όλα τα περιοδικά μου και δεν την έχω βρει :( Ομως ήταν μία χαρακτηριστική ιστορία που μου άρεσε πάρα πολύ και έχει χαραχτεί στο μυαλό μου.

Στην Ιστορία αυτή ο Ντόναλντ είναι υπάλληλος κάπου και τον βλέπουμε να πηγαίνει στην δουλειά του. Οι πρώτες σελίδες είναι η διαδρομή που ακολουθεί και είναι στην ουσία σαν μία ξενάγηση στην πολυσύχναστη Λιμνούπολη με την μεγάλη κίνηση, τον πολύ κόσμο, το άγχος κλπ. Τελικά ο Ντόναλντ αποφασίζει να μετακομίσει στα προάστια για να έχει μία πιο ήρεμη ζωή αλλά του γυρνάει μπούμερανγκ και τελικά επιστρέφει στην Λιμνούπολη. Δεν θυμάμαι και πολλά περιστατικά, αλλά αμυδρά θυμάμαι που προσπαθούσε να πάει στην δουλεία του και στον δρόμο του τύχαιναν ένα σωρό ευτράπελα.

Αν κάποιος την ξέρει και θυμάται τον τίτλο, θα με βοηθούσε πολύ να την βρω έστω και ψηφιακά.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
vintaz είπε:
Νομίζω είναι αυτή. http://coa.inducks.org/s.php?c=I+AT++245-A

Και πρέπει να τη διάβασες στο Κόμιξ #126 το οποίο βρίσκεται σχετικά εύκολα σε διάφορες διαδικτυακές δημοπρασίες και άλλα καταστήματα.

http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr/KX++126#p07
Ναι φίλε μου αυτή είναι, αναγνώρισα αμέσως την εικόνα! Σε ευχαριστώ πολύ :)

Αυτό το τεύχος του κομιξ δεν το είχα ποτέ, αν θυμάμαι καλά την είχα διαβάσει σε κάποιο Μεγάλο Μικυ την ιστορία το οποίο μάλλον και έχασα.

Πολύ σωστά θυμάσαι... ;)

attachment.php

attachment.php

Credits στον vintaz που θυμήθηκε την ιστορία! :thumb:

ΩΩΩ ναι! Οντως το είχα αυτό, θυμάμαι το εξώφυλλο! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχω τώρα :( Ποιος ξέρει που το έδωσα/ξέχασα κλπ. Γιατί με τα κόμιξ και περιοδικά είχα μανία να τα κρατάω και να τα φυλάω.

Οh well, τουλάχιστον τώρα έχω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι... thanks guys.

Είπα η 1η μου καταχώριση (αν και παλιός αναγνώστης της ιστοσελίδας) να είναι δημιουργική φίλε DINO. :D

Χαίρομαι που τη βρήκες φίλε Imgema. Πάντως και το συγκεκριμένο τεύχος του μεγάλου μίκυ νομίζω βρίσκεται σχετικά εύκολα και σε χαμηλή τιμή με λίγο ψάξιμο, σε περίπτωση που θες να θυμηθείς τις παλιές καλές εποχές.

Χεχεχε... Και φυσικά θα έκανες την πρώτη καταχώρηση στο θέμα των κομικς...

DINO / archon ;)

Θα ήθελα και εγώ να βρω μια ιστορία με τον Ντόναλντ

Σε αυτήν ο Ντόναλντ δεν παίρνει ένα δάνειο για να επισκευάσει την σκεπή του. Επίσης του συμβαίνουν και κάποιες άλλες αναποδιές με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος ένας κόσμος από Ντόναλντ. Την επιθυμία του πραγματοποιεί ο Κύρος ο οποίος με την βοήθεια ενός φτερού του Ντόναλντ και ενός μηχανήματος δημιουργεί τον κόσμο αυτόν. Αλλά ο Ντόναλντ ανακαλύπτει ότι ο κόσμος του έχει κάποια ελαττώματά.

Αν κάποιος θυμάται την ιστορία θα με βοηθήσει να την βρω

Eποχη που το διαβασες περιπου,περιοδικο που το διαβασες,ΑΦΜ και ταυτοτητα και μια δηλωση του Ν105.

tzias57 είπε:
Θα ήθελα και εγώ να βρω μια ιστορία με τον Ντόναλντ
Σε αυτήν ο Ντόναλντ δεν παίρνει ένα δάνειο για να επισκευάσει την σκεπή του. Επίσης του συμβαίνουν και κάποιες άλλες αναποδιές με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος ένας κόσμος από Ντόναλντ. Την επιθυμία του πραγματοποιεί ο Κύρος ο οποίος με την βοήθεια ενός φτερού του Ντόναλντ και ενός μηχανήματος δημιουργεί τον κόσμο αυτόν. Αλλά ο Ντόναλντ ανακαλύπτει ότι ο κόσμος του έχει κάποια ελαττώματά.

Αν κάποιος θυμάται την ιστορία θα με βοηθήσει να την βρω
Κάτι μου θυμίζει! Είναι που ο κόσμος είναι γεμάτος από χαρακτήρες Ντόναλντ και οι οποίοι είτε είναι βαριεστημένοι, είτε κάνουν γκάφες είτε αδιάφοροι και ο πραγματικός Ντόναλντ εκνευρίζεται με αυτά, σωστά?

Πίσω
Μπλουζα