DKC μουσικές σε DTS 5.1 και remastered!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Imgema

Alien RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.459
Εδώ και λίγες μέρες ασχολουμαι με αυτό το μικρό project. Προσπαθω να φτιαξω τα αγαπημένα μου κομμάτια από την σειρά (του SNES, όχι του καινουριου) και να τα κάνω να ακούγονται καλύτερα από τα original καθώς και σε 5.1 setup.

Η διαδικασία είναι η εξής: Ανοιγω ένα SNES SPC αρχειο με το Audio Overload, το οποιο σου επιτρέπει να ακουσεις κάθε κανάλι ήχου ξεχωριστά. Κάνω λοιπον dump καθε ένα από αυτά και μετα τα ανοιγω ένα ένα με το Cool Edit Pro. Εκει κάνω όσες βελτιώσεις μπορώ σε κάθε ένα ξεχωριστά. Μετά παίρνω όλα τα κανάλια και τα ανοιγω με το Audacity όπου και τα ορίζω στα ηχεία που θέλω να πάνε.

Ετσι λοιπον έχουμε 1 stereo channel στα μπροστινά ηχεία, 1 stereo στα πίσω και ένα mono στο κεντρικό ηχείο. Μπορείτε να παίζετε με τα volumes για να ακουτε συγκεκριμένα κανάλια πιο δυνατά ή πιο σιγα. Φυσικά, πρεπει να χρησιμοποιήσετε έναν player που να υποστηρίζει 5.1 Audio όπως το VLC αλλιως θα ακούτε stereo. (To ΚΜ player ακουγεται χαλια σε μενα)

Εχω φτιάξει αυτό το video στο Youtube, οπου ανανεώνω τα Dοwnload links στο description οπότε ανοιξτε το video εκει για να τα δείτε:

Το video δεν ειναι 5.1 ούτε έχει την καλύτερη ποιότητα, απλά έπρεπε να βάλω ένα preview. Ελπίζω οι fans των DK soundtracks να μείνουν ευχαρηστημένοι με την ποιότητα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχχχ....τι μουσική είναι αυτή!!! Με ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω, χριστούγεννα 95 όπου το κάθε παιδί ήθελε το παιχνίδι του και ο geo το Donkey Kong του.

Imgema, πολύ καλό το αποτέλεσμα!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εμένα το κομμάτι από τις Bramble πιστες είναι από τα αγαπημένα μου, όταν το πρωτοάκουσα με ταξίδεψε αμέσως στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Ήμουν 14 χρονών, έπαιζα το Bramble Blast και έβλεπα τον ουρανό από το παράθυρο και ήταν ίδιος με το παιχνίδι! Σχεδόν virtual reality εμπειρία! Ακόμα το θυμάμαι!

Ελπίζω να έχει τη συγκεκριμένη μουσική και το επερχόμενο DKCR και να είναι καλύτερη από τη version του Super Smash Brawl.

Θα τα κατεβάσω όλα!

Στο description του video εχω links και για άλλα κομμάτια. Αλλά για όποιον βαριέται:

Swamp:

[edit] deadlink

Σημερα θα ανεβάσω και την 5.1 εκδοση του water ambiance

Το DKC Returns, απο οτι ξέρω εχει remixes από το 1o Donkey Kong τα οποιοα όμως είναι καλά (και όχι αγνώριστα όπως το Brambles στο SSBB)

Edit: Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιηστε το VLC, στο KM Player για καποιο λόγο δεν μου ακουγεται σωστα (σε μένα τουλάχιστον).

:bow2: αψογος αδερφε. συγχαρητηρια!!

Water Ambiance:

[edit] deadlink

(Σε αυτό το σημείο να πω ότι δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα για τα links αφου το συγκεκριμένο soundtrack μπορεις ετσι κι αλλιως να το κατεβάσεις δωρεάν επίσημα)

Φοβερη δουλεια Imgema, πρεπει να το κανεις και σε αλλα παιχνιδια!

Εφτιαξα μια νεα έκδοση του Stickerbush Symphony (Brambles) κατεβάστε αυτή, είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από την προηγούμενη:

[edit] deadlink

Θα φτιαξω και τα Fear Factory και Lava theme στα νεα πρότυπα για να τα αντικαταστήσετε.

Edit: Fear Factory (new version) is up:

[edit] deadlink

Edit 2: Hot-Head Bop (new version)

[edit] deadlink

Πειτε μου αν ακουγονται καλυτερα από τα προηγούμενα και για εσάς

Ενα μικρό update (για οποιον ενδιαφέρεται):

Τα Stikerbrush Symphony και Fear Factory ξανα-δουλευτικαν γιατί πριν ήταν πολύ δυνατά το volume και κάπου "έσπαγαν". Αυτα τα αρχεία ειναι πλεον τα σωστά:

http://rapidshare.com/files/433662008/DKC2_-_Stickerbrush_Symphony_5.1__by_imgema_.rar

[edit] deadlink

Επεισης υπάρχουν και τα εξής νέα κομμάτια:

Kannon's Klaim (mine)

[edit] deadlink

Krook's March (Toxic Tower)

[edit] deadlink

Forest Interlude

[edit] deadlink

Ingema, έσβησες τα links γιατί δεν μπορώ πλέον να τα κατεβάσω...

Άσχετα με το 5.1, πόσο εξωφρενικά μπροστά από την εποχή του ήταν το Stikerbrush Symphony? :bow2:

Πίσω
Μπλουζα