Dodonpachi Saidaioujou

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Location test για το Dodonpachi Saidaioujou

http://hg101.proboards.com/index.cgi?action=display&board=games&thread=8813&page=1

To περιμένω πως και πως για Xbox360. Kρίμα που θα είναι το τελευταίο shmup της Cave για την εν λόγω κονσόλα (εκτός κι αν αλλάξουν τα σχέδιά τους). :( Με το καλό να βγει και η ευρωπαϊκή έκδοση του Akai Katana (υπολογίζεται στις αρχές του 2012). :darkglasses:

20 Απριλη στα arcades και ελπιζω συντομα στις κονσολες

top20120402a.jpg

top20120402b.jpg

top20120402c.jpg

Αρρωστια!!

Trailer

Εντυπωσεις απο Cave-STG

Easily the best DDP game. Ever. Made. It's balls to the walls hard, but doesn't feel unfair. Harder than DOJ's first loop, Ketsui's first loop, and Futari 1.5 Maniac. Bomb and Laser are about as hard as Futari 1.0 Maniac. Expert is Ultra mode level. I don't like DOJ much but I love this game to pieces. Everything about it feels perfect.

Παρα την αυξημενη δυσκολια, μολις μια μερα μετα την κυκλοφορια εχουμε το πρωτο 1cc σε video στο ΥΤ!

Απολαυστε!

Wally είπε:
Παρα την αυξημενη δυσκολια, μολις μια μερα μετα την κυκλοφορια εχουμε το πρωτο 1cc σε video στο ΥΤ!
Απολαυστε!

Η μαχη ειναι ανηση με τους σχιστοματιδες.Ας το ειχα και γω χθες και θα βλεπανε ποιος θα ανεβαζε πρωτος τερματισμο στο YT.

Μιας και αποτελει ισως και το κυκνειο ασμα της Cave στις κονσολες (ισως και γενικως), χτες μετα τις απλωτες μου στο Δασκαλειο, γυρισα σπιτι με ορεξη να παιξω Sai.

Μαλιστα ειπα να καταγραψω το παιχνιδι ωστε να του ριξετε μια ματια και να τολμησω και ενα video-review/πρωτη ματια.

Δυστυχως αυτο δεν κατεστει δυνατο διοτι η γυναικα μου εφτιαχνε κολοκυθοκεφτεδες και δημιουργουσε ηχητικο μπαχαλο, τα μικρα τα ειχε παρει ο υπνος στον καναπε οποτε δεν μπορουσα να ανοιξω ενισχυτη και βαριομουν να κατεβασω πανι οποτε επαιζα σε μια 37 (για την οποια ακομα ψαχνω βαση για TATE)...

Υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορουσα να παιξω σοβαρα, ποσο μαλλον να κανω και review. Λαβετε υποψιν οτι αγνοω τα βαθη του scoring system οποτε επαιζα μονο για την επιβιωση...

Οποιος θελει να σκοτωσει 10 λεπτα της ζωης του, ας το παρακολουθησει (εγω δεν το εχω δει ακομα χαχαχαχαχα). Βαλτε το στα 720p διοτι ειναι off-screen και θα παθετε καταρακτη με κατι λιγοτερο.

Γεια σου ρε Wally με τα βιντεο σου :P . "Αυτα τα εχουμε για πρω'ι'νο" πολυ Hardcorila λεμε! :D

Ρε Πάνε, πολύ ήσυχος είσαι όταν παίζεις! :D

Τι στο καλό, μόνο εγώ σκούζω και φωνάζω?! :P

(α, το παιχνίδι δε με πολυάρεσε! :P )

Αυτά!

Κοιμοντουσαν τα μικρα και ετσι περιορισα το ταμπεραμεντο μου χαχαχαχα

Μωρέ πρέπει να σε παίξω κανα διπλό PES ή κανα TEKKEN, να σε πω εγώ για πότε θα φάω ban από το σπίτι σου! :P

(Ρώτα τη Ναταλί! Ξέρει! whistle.gif)

Πίσω
Μπλουζα