DosBox στον Browser

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.532
Aμφιβαλει κανεις οτι ολους τους emu στο μελλον θα τους παιζουμε στον browser μας.

Μια προσπαθεια γινεται παρακατω.

http://www.naclbox.com/

The Secret of Monkey Island

Falcon 3.0

This website is currently used to host the port of DOSBox to Google's Native Client technology. The goal is to port as many projects as we can and host them here. There are infinite possibilities for Native Client. For more information on what Native Client (or NaCl) is, see the about page.This means that you can play all of the games on this site directly in your browser without installing anything! In the future the games will work without having to do anything, but for now you have to enable Native Client.

Με τρομάζει η ιδέα του executable στον browser. Μου θυμίζει Active-X!

Συμφωνω με τον αποπανω. Δεν ειναι καλη ιδεα.

Παίζουν όμως μόνο σε Chrome. Καλός είναι αλλά είμαι ακόμα κολημένος με το ffox (aurora).

Συμφωνώ και με τους τρεις από πάνω. Και δεν βρίσκω και νόημα να πω την αλήθεια. :)

Ωραία επιλογή παιχνιδιών πάντως, έστω και αν είναι ψιλοfail η προσπάθεια.

Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή φάση, αφού χωρίς κανένα installation και μπλέξιμο με σεταρίσματα μπορώ να παίξω αγαπημένους τίτλους στη δουλειά ή τέλοσπάντων στο laptop μου στον καναπέ, απλά με κανα δυό κλίκ στον browser. O Chrome είναι φοβερός browser και τον έχω μονιμοποιήσει παντού.

Μπορείς να κάνεις save μέσα από τα adventure παιχνίδια; Έχει κανένα savestate;

Αυτό και αν θα είναι θέμα ασφάλειας. Το να φύγεις από το sandbox του browser και να γράψεις στο filesystem!

Μιλάω πάντα για μέσα από το executable και όχι από τον Web server. Δεν είναι το ίδιο με ένα download

Adventure δίχως save games είναι σαν αυτοκίνητο χωρίς ρόδες. Το dosbox στο browser θα ήταν καλό για οτιδήποτε άλλο εκτό από adventures και γενικότερα ότι μπορεί να παιχτεί μονοκοπανιά.

Εχουν υπαρξει παρομοιες προσπαθειες, οπως ενα web Infocom emulator καθως και ενα σαιτ οπου μπορουσες να παιξεις Online παιχνιδια της Σιερρα με μενου (το οποιο φυσικα το κλεισανε).

Ως "online υπηρεσία" σαφως δεν θα παει μακρυα. Το βλεπω ομως ως πειραμα με σκοπο να ανοιξει το δρομο για να παιζουμε dosbox σε προσωπικό LAN ή VPN. Αν είναι έτσι, πιστευω αξιζει την προσπαθεια :)

Με τρομάζει η ιδέα του executable στον browser. Μου θυμίζει Active-X!
Κατι παρομοιο θα λεγατε και με την ελευση των Windows* ,τα ιδια και με την εκτοξευση στο φεγγαρι* ,τα ιδια και με την πρωτη πτηση με αεροπλανο*.

*Τι θα παταμε κουτακια αντι να γραφουμε,ελεος.

*Καλα εκει πανω πως θα ανασαινουν.

*Που πας ρε Wright ειναι ψηλα θα πεσετε.

Κατι παρομοιο θα λεγατε και με την ελευση των Windows* ,τα ιδια και με την εκτοξευση στο φεγγαρι* ,τα ιδια και με την πρωτη πτηση με αεροπλανο*.
*Τι θα παταμε κουτακια αντι να γραφουμε,ελεος.

*Καλα εκει πανω πως θα ανασαινουν.

*Που πας ρε Wright ειναι ψηλα θα πεσετε.

Καλα, καλα, θες το τηλεφωνο κανενος "τεχνικου" που θα σου επανεγκαταστησει τα παραθυρα μολις στα τσακισει ο "Wright" ?

Ρε Πασχαλη μην φοβασαι ρε.

Γιατι να φοβηθω ? εγω θα τον πληρωσω ? :D

χαχαχα. νομίζω ότι τη πρωτιά την έχεις στο τσεπάκι για το 2011!

Πίσω
Μπλουζα