Όπως λέει και ο τίτλος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Χάρη στον Phil_VR έγινε πραγματικότητα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά μου.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές φωτογραφίες που τράβηξα στο μοντέλο μου.
Αν και ήταν λίγο πρόχειρο το στήσιμο θέλω να πιστεύω ότι δείχνουν τη μεγαλοπρέπεια αυτού του μηχανήματος.
Phil σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που μου έδωσες αυτή τη δυνατότητα.
Αυτή είναι η αρχή, σιγά σιγά θα γνωρίσουμε όλοι μαζί (υπομονή να έχετε) τον δράκο μιας και αυτές οι φωτό είναι μόνο η αρχή.
80ς για πάντα.
Ξεκινάμε!
Ο Dragon ήταν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ και στο κουτί του!.
Yeap. 64K !
...και ένας Motorola 6809
Τρφοδοτικό και τα καλώδια. για τηλεόραση και κασετόφωνο.
Αν σηκώσουμε το παραπάνω χαρτί βρίσκουμε τη checklist του ποιοτικού ελέγχου. Υπήρχε μια μικρήήήήή διαφορά από την Commodore σε αυτόν τον τομέα
Κάτω από τη λίστα
Από κάτω είναι το manual
Από κάτω βρίσκεται το βιβλίο της Basic
Enter the Dragon Wold !!
Cartidge Port
Η printer port. E εντάξει δεν είχε και centronics...
H αριστερή μεριά. Joystics (2), κασσετόφωνο, σειριακή, εκτυπωτής, τηλεόραση και κουμπί RESET. Όχι πείτε μου πόσοι υπολογιστές είχαν RESET κουμπί εκείνη την εποχή?
Η πίσω μεριά, λίγο άδεια μιας και τα περισσότερα έχουν μετακομίσει στο πλάι
Χάρη στον Phil_VR έγινε πραγματικότητα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά μου.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές φωτογραφίες που τράβηξα στο μοντέλο μου.
Αν και ήταν λίγο πρόχειρο το στήσιμο θέλω να πιστεύω ότι δείχνουν τη μεγαλοπρέπεια αυτού του μηχανήματος.
Phil σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που μου έδωσες αυτή τη δυνατότητα.
Αυτή είναι η αρχή, σιγά σιγά θα γνωρίσουμε όλοι μαζί (υπομονή να έχετε) τον δράκο μιας και αυτές οι φωτό είναι μόνο η αρχή.
80ς για πάντα.
Ξεκινάμε!
Ο Dragon ήταν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ και στο κουτί του!.
Yeap. 64K !
...και ένας Motorola 6809

Τρφοδοτικό και τα καλώδια. για τηλεόραση και κασετόφωνο.
Αν σηκώσουμε το παραπάνω χαρτί βρίσκουμε τη checklist του ποιοτικού ελέγχου. Υπήρχε μια μικρήήήήή διαφορά από την Commodore σε αυτόν τον τομέα

Κάτω από τη λίστα
Από κάτω είναι το manual
Από κάτω βρίσκεται το βιβλίο της Basic
Enter the Dragon Wold !!
Cartidge Port
Η printer port. E εντάξει δεν είχε και centronics...
H αριστερή μεριά. Joystics (2), κασσετόφωνο, σειριακή, εκτυπωτής, τηλεόραση και κουμπί RESET. Όχι πείτε μου πόσοι υπολογιστές είχαν RESET κουμπί εκείνη την εποχή?
Η πίσω μεριά, λίγο άδεια μιας και τα περισσότερα έχουν μετακομίσει στο πλάι