Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.858 Αντιδράσεις 4.548 10 Σεπ 2008 #1 Μετα το Game & Watch Collection 1 που περιειχε 3 μετρια G&W παιχνιδια (Oil Panic, Donkey Kong, and Green House) ερχεται η συνεχεια με 2 απο ta καλυτερα (Octopus,Parachute). Απο τους λιγους λογους να παρει καποιος DS. Εγω την γλυτωνω αφου εχω τα original
Μετα το Game & Watch Collection 1 που περιειχε 3 μετρια G&W παιχνιδια (Oil Panic, Donkey Kong, and Green House) ερχεται η συνεχεια με 2 απο ta καλυτερα (Octopus,Parachute). Απο τους λιγους λογους να παρει καποιος DS. Εγω την γλυτωνω αφου εχω τα original
Plink RetroMasteR Joined 26 Απρ 2007 Μηνύματα 1.300 Αντιδράσεις 13 10 Σεπ 2008 #2 Μιας και μιλάμε για Game&Watch... δυστυχώς οι εκδόσεις του DS δεν μου άρεσαν πολύ.... Στο GameBoy Advance υπάρχουν συλλογές με Game&Watch που περιέχουν και νέες βελτιωμένες εκδόσεις των παιχνιδιών με χαρακτήρες της Νintendo
Μιας και μιλάμε για Game&Watch... δυστυχώς οι εκδόσεις του DS δεν μου άρεσαν πολύ.... Στο GameBoy Advance υπάρχουν συλλογές με Game&Watch που περιέχουν και νέες βελτιωμένες εκδόσεις των παιχνιδιών με χαρακτήρες της Νintendo