DUNE 2000+TOTAL ANIHILATION ΑΓΟΡΑ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

krem13

RetroNuts!
Αντιδράσεις
67
Πριν μερικές μέρες βρήκα σε ένα κατάστημα ολοκαίνουργια τα dune 2000 & total anihilation για 10 ευρώ έκαστος.Αξίζει να τα αγοράσω στην τιμή που τα πουλάει? έχουν κάποια σχετική σπανιότητα ώς καινούργια που μπορεί να με ωφελήσει? Πρέπει να αναφέρω ότι είναι στην αυθεντική τους μορφή(μεγάλο κουτί από χαρτόνι),όχι σε μορφή π.χ best of

Α,και σε περίπτωση που τα αγοράσω μπορώ να τα τρέξω σε win xp ή έστω σε compatibility mode?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρεις το Dune 2000 και να το παίξεις, γιατί είναι πολύ καλό παιχνίδι. Και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα xp.

Oντως με τα XP δεν θα εχεις προβλημα,προσφατα ετρεξα το Dune 2000 χωρις προβλημα.

Κι εγω το ιδιο επιβεβαιωνω :)

Παντως κατα την αποψη μου (και αν λυπασαι τα λεφτα σου) δεν προσφερει κατι παραπανω απο τα C&C της εποχης. Κυνηγησε το αν εισαι ντε και καλα συλλεκτης ή φαν του Ντιουν γενικα (αν και δεν εχει σχεση το παιχνιδι ουτε με τα βιβλια ουτε με την ταινια)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πωπω, ακομα και το remake του dune2 ειναι πλεον ρετρο? Πως περναει ο καιρος...

Παντως θα συμφωνησω με τον rakeesh οτι ειναι απλως ενα C&C της εποχης με θεμα το dune.

Διαφωνώ μαζί σας! Η σειρά dune ήταν υπέροχη και τρομερά playable! Τόσο το dune 2000 όσο και το emperor battle for dune ήταν φοβερά και ισάξια των c&c! Ευτυχώς που δεν είχε τα arcade στοιχεία των c&c που με ένα super hero διέλυες ένα στρατόπεδο!!!

Παραμένω φανατικός! Άραγε το 2000 θα τρέξει σε βιστα;

ρε σεις...απαντηστε στην επικαιρη μου ερώτηση...θα παιξει σε βιστα;

αστε το...το γκουγκλισα...δυστυχως οχι

μιας και έγινε ανασκαφή,δεν σας είπα τι έγινε,πήγα να αγοράσω το dune 2000 (του οποίου η συσκευασία ήταν ανοιχτή όπως και σε κάποια άλλα που είχε),γυρνάω σπίτι χαρούμενος,το ανοίγω και τι να δω,μέσα στο κουτί δεν υπήρχε τίποτα! ούτε καν βιβλίο οδηγιών! ευτυχώς πρόλαβα το κατάστημα ανοιχτό και το γύρισα πίσω παίρνοντας στη θέση του το total anihilation (το οποίο τουλάχιστον στα xp λειτουργεί).

επίσης ο τύπος έχει καινούργιο στα 10 ευρώ και το carmageddon 2 (με μεγάλο χαρτονένιο κουτί μιας και το έχει από τότε που κυκλοφόρησε) ,αξίζει να το αγοράσω?

εννοείτε, παιχνιδάρα :) αν δεν το πάρεις πες μου που είναι να το πάρω εγώ :)

spyros_s είπε:
αστε το...το γκουγκλισα...δυστυχως οχι
Δοκιμασε το να εισαι σιγουρος. Σε 7 παιζει μια χαρα οποτε μου κανει εντυπωση να μην παιζει σε βιστα.

Επισης ισως σε ενδιαφερει και η συνεχεια του dune 2000, το emperor: battle for dune. Δεν το εχω δει αλλα σκοπευω στο αμεσο μελλον

Αν δεν τρεξει με την πρώτη στα Vista, βαλτο απο τα settings σε compatibility mode για xp.

Πίσω
Μπλουζα