EDGE 200 με 200 εξωφυλλα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
screenshot_211851.jpg

Δεν αγοράζω το συγκεκριμένο περιοδικό, αλλά με ένα τέτοιο εξώφυλλο ίσως έκανα κάποια εξαίρεση για ένα μόνο τεύχος... :D :D

Μια διευκρίνιση μόνο...

Επειδή εγώ το αγοράζω το περιοδικό, να σημειώσω πως αυτά δεν είναι τα 200 πρώτα εξώφυλλα. Απλώς με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 τευχών, το 200ο τεύχος θα κυκλοφορήσει με 200 διαφορετικά εξώφυλλα!

Αν υπάρχει ένα περιοδικό που θα μπορούσε να το κάνει αυτό, είναι μόνο το EDGE...

Να εκτελεστεί πάραυτα ο Wally για διασπορά παραπληροφόρησης στο forum.

Πάντως αν όντως κυκλοφορήσει με 200 διαφορετικά εξώφυλλα, το συγκεκριμένο τεύχος θα γίνει ο εφιάλτης κάποιων μελλοντικών συλλεκτών (...βρήκα τα 199 αλλά μου λείπει ένα και δεν το βρίσκω πουθενά)

Sorry αλλα ετσι ειχε πρωτοανεβει σημερα στο gaf.Το ποσταρα ως hotlink χωρις καν να το δω...

Κατάλαβα... Αν ούτε στο GAF δεν διαβάζουν EDGE... πάει κατά διαόλου η βιομηχανία...

Εγώ το μόνο που ελπίζω από την πλευρά μου, είναι τα μέρη από τα οποία προμηθεύομαι το περιοδικό, να μην τολμήσουν να φέρουν το εξώφυλλο με τον Sonic, γιατί θα με αναγκάσουν να το παραγγείλω από Αγγλία... :P

Btw, εδώ είναι και η είδηση με περισσότερες πληροφορίες... ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια χαρα διαβαζουν στο Gaf. Απλα η ειδηση ειχε "υποκλαπει" πριν ανεβει επισημα. Η βιασυνη ειναι ενιοτε κακος συμβουλος

Άσε τις κακές γλώσσες να λένε Πάνο......

keeper7k είπε:
Πάντως αν η σειρά δεν είναι random , το γεγονός οτι το Mario Galaxy είναι πάνω απο το Halo είναι ...
Γενικά το Edge είναι υπερβολικά Nintendoφιλο. Δεν μπορείς από τη μία να ονομάζεσαι "Edge" (υποτίθεται ότι είναι στην αιχμή του gaming) και από την άλλη συνεχώς να εκθειάζεις τα οικογενειακά παιχνίδια της Nintendo που όσο και καλοφτιαγμένα να είναι, είναι τόσο στρογγυλεμένα που δεν έχουν καμία "αιχμή". :)

Γενικά βέβαια αυτές οι λίστες δεν λένε και πολλά πράγματα. Ιδίως όταν μπερδεύεις τόσες γενιές παιχνιδιών γίνεται μπάχαλο. Καλύτερα να έβγαζαν μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς να τελειώναμε.

Και δεν είναι δυνατό να βάζεις το Ocarina of Time και το Super Mario 64 ως τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις σήμερα. Γελάει ο κόσμος με αυτές τις ανοησίες.

Ωραια περιγραφη Leon!

Θα ελεγα οτι ηταν ανεκαθεν εχθρικο προς τη Sega.

Θυμομαστε ολοι τον βρωμικο πολεμο που εκανε στο Saturn.

Επισης ηταν παντα φιλικο προς τη Nintendo.

Αυτα οσο αφορα τις κριτικες.

Οι "VG φιλοσοφικες" του στηλες παντως, συνεχιζουν να μην εχουν αντιπαλο στην εντυπη και ηλεκτρονικη VG αρθρογραφια.

Η λιστα παντως ειναι για γελια και για κλαματα...

Leon είπε:
Γενικά το Edge είναι υπερβολικά Nintendoφιλο. Δεν μπορείς από τη μία να ονομάζεσαι "Edge" (υποτίθεται ότι είναι στην αιχμή του gaming) και από την άλλη συνεχώς να εκθειάζεις τα οικογενειακά παιχνίδια της Nintendo που όσο και καλοφτιαγμένα να είναι, είναι τόσο στρογγυλεμένα που δεν έχουν καμία "αιχμή". :)
Γενικά βέβαια αυτές οι λίστες δεν λένε και πολλά πράγματα. Ιδίως όταν μπερδεύεις τόσες γενιές παιχνιδιών γίνεται μπάχαλο. Καλύτερα να έβγαζαν μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς να τελειώναμε.

Και δεν είναι δυνατό να βάζεις το Ocarina of Time και το Super Mario 64 ως τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις σήμερα. Γελάει ο κόσμος με αυτές τις ανοησίες.
QFT. Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα ;)

Wally είπε:
Οι "VG φιλοσοφικες" του στηλες παντως, συνεχιζουν να μην εχουν αντιπαλο στην εντυπη και ηλεκτρονικη VG αρθρογραφια.
Συμφωνώ, γιαυτό το αγοράζω ακόμα που και που. Όμως ακόμα και εκεί η ποιότητα του είναι σαφώς πεσμένη σε σχέση με το παρελθόν οπότε μάλλον νικάει αυτή τη στιγμή ελλείψει αντιπάλου. Αν και online μπορείς να πεις ότι έχει "αντίπαλο" το the Escapist.

Συμφωνω!

Το Escapist το ειχε ανακαλυψει παλια ο Τακης και απο τοτε εχουμε κολλησει

Και για όποιον ενδιαφέρεται να δει καλύτερα τα 200 εξώφυλλα, κάντε κλικ εδώ. Ομολογουμένως αρκετά από αυτά είναι πολύ καλοσχεδιασμένα και ίσως θέλετε να χαζέψετε.

56Κ warning

All Edge Magazine issue 200 covers on one page
A total of around 26.5MB of images, so it may take a little while to load the entire page

Enjoy!
Και μπορούμε να κάνουμε και έναν άτυπο διαγωνισμό αν το τραβάει η όρεξη σας: ονομάστε τα παιχνίδια και των 200 εξωφύλλων! Εγώ πάντως δεν μπορώ...ας μου πει κάποιος τι είναι τα 181-184 τουλάχιστον. :)

Maddog είπε:
...ας μου πει κάποιος τι είναι τα 181-184 τουλάχιστον. :)
Νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση, αλλά θέλεις απλά να δείξεις ότι ως γνήσιος sega-fan, έχεις μία έμφυτη "αποστροφή" σε οτιδήποτε nintendoειδές... ;)

Aν δεν απατώμαι, πρόκειται για χαρακτήρες απο το Final Fantasy 6 (ή "3" - η ιστορία της αλλαγής των αριθμών στις δυτικές εκδόσεις είναι γνωστή σε όλους μας εδώ και πολλά χρόνια).

Αν και καρα-άσχετος με console games, το παιχνιδάκι αυτό έτυχε να το παίξω στα τέλη των 90s μέσω emulation (τότε είμασταν εν αναμονή της νέας έκδοσης του ZSNES, της 0.800 :D ), μιά και κάποιους μήνες πιό πριν είχα αγοράσει την pc έκδοση του Final Fantasy 7 (απίθανο παιχνίδι, το οποίο απόλαυσα 100%) και με είχε πιάσει μία μανία να βρω ποιά ήταν τέλος πάντων τα προηγούμενα 6 της σειράς !! :D

Όχι, πραγματικά το εννοούσα ότι δεν ξέρω ποιά είναι.

Το μόνο Final Fantasy που έχω παίξει σε Nintendo hardware είναι το Final Fantasy Tactics Advance, το οποίο και γουστάρω πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Any takers για να απαντήσουν και τα 200; ;)

Με τον Τακη καναμε ενα γρηγορο ντου και βρηκαμε καμια 160αρια "σιγουρακια" και καμποσα αλλα με πιθανοτητες.

Καποια PS2 μας γονατισαν διοτι δεν παρακολουθουμε ιδιαιτερα τη σκηνη του...

Την παλευεις να ανεβασεις τη λιστα και να κανουμε ενα ομαδικο να τα βρουμε ολα εν ειδει co-op quiz? :)

Να το βάλουμε για quiz στο επόμενο Phoenix... Τουλάχιστον αυτή τη φορά να υπάρχουν νικητές... :P

Αν κάποιος πάντως δεν βαρεθεί να κάνει μια λίστα, προσφέρομαι να βοηθήσω με τα Nintendo, PS2 κ.λπ. που δεν τα κατέχετε εσείς οι (πιο) παππούδες... :P

//Αρνούμαι κατηγορηματικά να σχολιάσω τις συκοφαντίες σας περί Nintendo-φιλίας του EDGE (εντελώς μεταξύ μας, βέβαια, το αγοράζω μόλις εδώ και 5-6 χρόνια, οπότε δεν το έζησα στην περίοδο του Μεγάλου Πολέμου...)

Πίσω
Μπλουζα