Embed YouTube videos

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Ace
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ace

RetroAdept
Αντιδράσεις
941
Θα ήμουν υπόχρεος, αν κάποιος με πληροφορούσε σχετικά με το πώς μπορώ να αναρτήσω youtube videos μέσα στο post μου, ώστε να φαίνονται ως παράθυρα με περιεχόμενο video και όχι ως links.

Κάποτε το είχα κάνει αυτό με [yt]xxxxxxxx[/yt] όπου xxxxxxxx ο αριθμός του video, που εμφανίζεται στην address bar της διεύθυνσης του video, αλλά τώρα δεν δείχνει να λειτουργεί...

Απλα να κανεις αντιγραφη και επικολληση το λινκ, θα περασει αυτοματα ως παραθυρο

Νομίζα ότι το δοκίμασα αυτό και δεν λειτούργησε, αλλά τελικά μάλλον γέρασα γιατί...

...ναι, έτσι ακριβώς γίνεται!

Ευχαριστώ πολύ Λορένα, για την άμεση ανταπόκριση!

(θα σε μπερδεψε ισως το γεγονος οτι στην προεσκοπιση εξακολουθει να το δειχνει ως link και οχι με τη μορφη του embedded player ;) )

Αυτό ακριβώς με μπέρδεψε, άλλα τώρα πραγματικά...

...έχω μπερδευτεί!

Σε δοκιμή που έκανα στο παρών thread και συγκεκριμένα στο post #3, στην προεπισκόπηση εμφανίζεται το video κανονικά με τη μορφή του (ααα, έτσι λέγεται τελικά!) embedded player, ενώ σε πρώτο post, νέου thread, σε προεπισκόπηση πάντα, εμφανίζεται σαν link!

Να προχωρήσω άφοβα δηλαδής ή θα μου βγει χάλια;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μηπως το γραφεις σαν επικεφαλιδα;

(τουλαχιστον αυτο παρατηρω σε ολες τις αναρτησεις σου, ξεκινας απο την επικεφαλιδα και συνεχιζεις στο κειμενο.

Εκει πανω.. φυσικο να βγαινει μονο το λινκ

Όχι, Λορένα...

...δεν το βάζω στην επικεφαλίδα.

Το βάζω μέσα στο παράθυρο μηνύματος...

Για να βεβαιωθώ, εκ νέου, δοκίμασα ξανά στο παρών thread και συγκεκριμένα στο post που γράφω τώρα: Στην προεπισκόπηση εμφανίζει το embedded video κανονικά με τον τρόπο που μου υπέδειξες, αλλά στο post #1 νέου thread, στην προεπισκόπηση, φαίνεται σαν link.

Τέλος πάντων λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε...

Άραγε γιατί να γίνεται αυτό; Κάποιο bug του VBulletin ίσως;

Έτσι, έτσι ακριβώς, αλλά...

...αυτό έκανα που λες τελικά και ησύχασα!

Εν' τω μεταξεί αρχικό τίτλο για το post #5, είχα βάλει το "Θα τρελαθώ".

Άντε παίξε κάνα Joker!

Πίσω
Μπλουζα