Eve Online - The Great Scam

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Απο MMORG δεν γνωριζω αλλα ενιοτε πεφτουν στην αντιληψη μου διαφορα τρελα πραγματα που γινονται στο Eve.

Ενας πρωην παιχτης του Eve ανεβασε τις εμπειριες του απο το παιχνιδι (πολυ καλογραμμενο και ευχαριστο αναγνωσμα!!)

Case study και για το κολλημα που προκαλουν τα MMORG...

Απιστευτο. Ευτυχως που ποτε δεν ειδα το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι θα ετρωγα κολλημα σιγουρα

bspus είπε:
Απιστευτο. Ευτυχως που ποτε δεν ειδα το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι θα ετρωγα κολλημα σιγουρα
Το παιχνίδι σαν παιχνίδι, είναι απίστευτο!!! (με πολλά θαυμαστικά!).

Ειδικά για μένα που έχω μια τάση να "καίγομαι" με τέτοια πράγματα, δεν το συζητάμε τι θα πάθαινα... Επίτηδες λοιπόν, έμεινα επιμελώς "απ' έξω", παρά τις προτροπές αρκετών φίλων μου να "εμπλακώ" στο παιχνίδι! ;)

Το άρθρο είναι τεράστιο (εμ, ναι, δεν το διάβασα όλο!... :D ), αλλά διάβασα το τέλος:

"I never logged back in again"

I simply figured out the rest...

Αν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του, τo παιχνίδι είναι πολύ γνωστό, και το άρθρο φαίνεται ενδιαφέρον. Ξεκινάω ανάγνωση !! (Φαντάζομαι πως ο... "διαστημόπληκτος" συμπολεμιστής Captain Kal, θα έχει εμπειρίες απο το game αυτό)

Προσωπικά πάντως, δεν παίζω καν online multiplayer games (εδώ δεν προλαβαίνω καλά-καλά τα single-player !!).

Μοναδικές εξαιρέσεις αποτέλεσαν γύρω στο '97 τα X-Wing vs TIE Fighter καθώς και το πρώτο Diablo, την εποχή που το internet gaming άρχιζε να γίνεται mainstream, παίρνοντας την σκυτάλη απο το gaming σε "τοπικό δίκτυο" των προηγούμενων ετών.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
400.000 συνδρομητες σκανε 15 ευρω το μηνα,αυτη ειναι δουλεια.

Πίσω
Μπλουζα