Fear in the Night (1972)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας perlastar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

perlastar

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
1.140
Mία νεαρή γυναίκα που αναρρώνει από νευρικό κλονισμό πηγαίνει σε μία ήσυχη περιοχή μαζί με τον άντρα της, κοντά σε ένα σχολείο αρρένων στο οποίο εκείνος θα δουλέψει ως καθηγητής. Γνωρίζονται και με το διευθυντή του σχολείου και τη γυναίκα του. Εκεί όμως ζει πολύ ταραχώδεις στιγμές, καθώς καταδιώκεται από έναν μυστηριώδη άντρα με ένα χέρι, αλλά κανείς δεν την πιστεύει και λένε ότι όλα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας της, στηριζόμενοι στο ιατρικό ιστορικό της.

Ταινία της Hammer με αρκετά καλό σασπενς κατά τη γνώμη μου, αλλά και αρκετά προβλέψιμη για όσους έχουν δει κάποιες άλλες ταινίες αυτού του είδους και μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι θα επακολουθήσει. Εγώ ευτυχώς δεν είχα καταλάβει όταν την πρωτοείδα, κι έτσι το ενδιαφέρον μου παρέμεινε αμείωτο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε και τον αξέχαστο Peter Cushing, καθώς και την Joan Collins.

Προβολή συνημμένου 102531

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή ταινία. Είχα μπερδευτεί αρκετά όταν την πρωτοείδα, γιατί ήταν χωρίς υπότιτλους. Ο Cushing αν και μικρός ο ρόλος του, όπως πάντα " κεντάει " ...

Πίσω
Μπλουζα